Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnomidzis21

Chyba chciał otruć mi psa!

Polecane posty

Gość smutnomidzis21

Mam toksycznego ojca. Taktuje mnie jak śmiecia, wszczyna awantury i wyzywa. Po oprostu nienawidzi. Z wzajemnością. Dla mojego psa jest miły, karmi go, bawi się z nim.To jeszcze szczeniaczek. Jednak ojciec wiele razy robił mi na złość. Dziś odkurzył pokoj, choc ja mialam to zrobic. Upieral sie. Bawil sie przez dobrych kila godzin z moim psem, ogladajac przy tym telewizor. W miejscu w którym się bawili zobaczyłam...tabletkę.Nadgryzioną. Wcześniej wszystko wymiotlam, on zapewnil,ze odkurzyl, Nie mozlwe,ze siedzac nie zauwazylby tej tabletki, skoro byla duza, w takim kremowobialym kolorze i na brazowym dywanie. Od razu rzucila sie w oczy,gdy weszlam. Zrobilam awanturę. Zaczal mnie wyzywac od najgorszych i powiedzial,ze predzej mnie otruje jak tego psa;(.

Gość smutnomidzis21
To nie ejst żadne prowo. Czy mogę jakoś udowodnić,że on chcę skrzywdzic mojego zwierzaka, jesli to faktycznie nie przypadek?

dlaczego sie tak nienawidzicie ? ja tez mam problemy z ojcem ... ale nie az takie. to bylo ewidentne ze chcial cos mu zrobic :(

Gość smutnomidzis21
Jestem naprawdę przygnębiona. Gdy płakałam,bo balam sie o zdrowie mamy,to kazal mi zamknac jape. On nie pije. Jest abstynentem. Po prostu nie lubi alkoholu. We mnie widzi wszystko co najgorsze. Jestem k***a, alkoholiczka, narkomanka, mialo mnie pol miasta.Gdy mama byla o cos na mnie zła to jątrzył i podjudzał ją do kłótni. Nie wiem co mam robić. Nie ma opcji odizolowania go od szczeniaka. Czy w razie gdyby coś się pieskowi stało,mam szansę udowodnić mu winę?. Boże,dlaczego on mi to robi;(.Jest cholernie prymitywny. Ciagle placze,bo boje sie o mame, mozna powiedziec,ze pies to taki moj przyjaciel,pomaga mi przetrwac i dodaje otuchy. On o tym wie...

Gość rf434
PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI PELIKANERSI

Gość smutnomidzis21
Dzis wymiatalam psy z kojca...folie aluminiowa. Nie mam pocjecia skad ja wzial i to naprawde pokazny kawalek. Czy naprawde nikt nie wie co mam robic;(?