Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fin111

jakie znacie

Polecane posty

Gość fin111

najbardziej ''milicyjne'',cenzorskie fora internetowe? najbardziej konfidenckim,ubeckim,cenzorskim forum w necie jest forum kibice.net, tam za każdy post,który nie spodoba sie modom lub adminowi użytkownik jest banowany bez uzasadnienia i często ma blokowany adres ip, a admin nie odpowiada za co konkretnie dany użytkownik dostał bana

Gość strażnik teksasu..
Jestem tam moderatorem i jestem z tego dumny. Tu też tak kiedyś będzie.

Gość fin111
jako ciekawostke podam wam,że te głupki z forum kibice.net najbardziej nie lubią komuny,a największa CENZURA jest u nich na tym pseudoforum, gdzie za pisanie prawdy użytkownicy sa banowani i nie mogą dowiedzieć sie za co

Gość fin111
straznik teksasu mylisz sie, fora internetowe nie powinny miec ograniczen dla uzytkownikow, cenzura PODOBNO odeszla wraz z komuną,a na forum kibice.net ta cenzura siedzi w modach i adminie

Gość fin111
cenzure to sobie wprowadzaj u siebie w domu, a nie na forach

Gość strażnik teksasu..
Moim zadaniem jest walczyć z zaśmiecaniem przestrzeni publicznej. Tutaj tez takie osoby jak Zjeb czy Offerma powinny na zawsze mieć odcięty dostęp do forum. I ja tego dokonam Per aspera ad astra...

Gość fin111
nie dokonasz, bo nie będziesz modem, poza tym to forum na którym wszyscy mogą pisać