Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokollele

zaręczyny po pół roku razem

Polecane posty

Gość pokollele

jestesmy razem z moim chłopakiem 6 miesięcy i coraz cześciej wspomina o zaręczynach, małżeństwie, rodzinie. Troche mnie to przeraża, kocham go i jestem pewna ale po prostu uważam że to za szybko. Nie uważacie że taki pośpiech u faceta jest.. podejrzany?

Gość Ciebie nie znam
nie przejmuj sie juz ci wiecej nie zaproponuje

człowiek jeszcze cie dobrze nie zna ty jego... a potm rozwody :D ahhh

moim zdaniem to za wczesnie najpierw powinniscie ze soba zamieszkac i bardziej poznac siebie

Gość vip=vip
zaręczyny to jeszcze nie ślub, ale po co to wam ? przecież można żyć długo i szczęśliwie bez tego, a jak mu tak zależy to weź pierścionek, najwyżej go potem oddasz ( tylko nie zgub)

Gość pokollele
ja jemu delikatnie wyperswadowałam to bo wiem że planował konkretniej. Teraz "tylko" dużo o tym mówi, że sie nie oze doczekać współnego zamieszkania itd wiem ze jest bardzo zakochany ale moze z drugiej strony zbyt hmm zaborczy?

Gość vip=vip
a co stoi na przeszkodzie , zeby razem zamieszkać i sprawdzić jak ten związek się rozwija? zajrzyj na temat o "motylkach" dowiesz się ile należy odczekać z podjęciem decyzji

Gość pokollele
jak najbardziej chce z nim zamieszkać ale chodziło mi raczej o to jego przejecie, planowanie wszystkiego, gdybanie, ślub, rodzina, dzieci... Przeraża mnie tym :o Z drugiej strony znamy sie troche dłużej, raczej psychopatą nie jest

Gość vip=vip
niech planuje, pozwól mu na to, przynajmniej będziesz wiedziała czego oczekiwać, niech mówi jak najwięcej a Ty zrób to co najlepsze dla ciebie :)