Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nash20

Nie mam przyjaciołki

Polecane posty

Witam, problem z którym się borykam od lat, to fakt że nigdy nie miałam przyjaciółki. Owszem, mam kilka koleżanek ale nie są to jakieś bratnie dusze. Już od podstawówki każda z dziewczynek miala jakąs swoją kolezankę i jestem świadkiem takiej przyjaźni do teraz (mam 26 lat) w późniejszych latach zawsze poznawałam dziewczyny juz z sobą zaprzyjaźnione i ja dolączalam jako ta 3. I tak, w podstawówce, liceum, tak i teraz wszstkie koleżanki odemnie odeszły (a ze sobą przyjaźnią się dalej). Co jest ze mną nie tak??? Dlaczego nikt się ze mną nigdy nie zaprzyjaźnił? Mam wielu znajomych, cudownego narzeczonego kazdy mi mwi ze jestem miła etc...ale nigdy nie miałam bratniej duszy... Boli mnie to, że zawsze z koleżankami czuje się jak 5 koło u wozu... Chamskie komentarze proszę pozostawić dla siebie.

Boze co ja napisałam.. tzn we mnie :D chyba juz czas spac

Ja mam 19 lat i też nigdy nie miałam przyjaciółki, ba nawet znajomych!! Tzn jak byłam mała,gdzieś 12 lat miałam dwie koleżanki, wydawało mi się, że przyjaciółki, ale jak się potem okazało wyśmiewały mnie za plecami i miały w dupie. Od tamtej pory z nikim się nie przyjaźniłam, nawet rzadko z kim gadam..ehhh

Gość ertertert
Ja tez nie mam przyjaciolek, a z jakiego miasta jestes?