Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hacienda1

Jak zrobić jajka sadzoen i bekon :)

Polecane posty

Gość Hacienda1

Głupie, prawda? Ale nie umiem. 1. Bekon lubię przypalony. Ale wychodzi mi albo "wodnisty", wciąż miękki albo węgiel. Różnica kilku sekund, przeniosłam jeden kawałek to był niedosmażony a jak przenosiłam drugi, to już węgielek :( Malutki ogień, bez oleju na teflonie 2. Jajka sadzone. Białko na dole się zaczyna lekko przypalać, na górze wciąż pływa i jest żółtko surowe. I jak można się domyśleć - niezbyt smaczne :( Jak trzymałam dostatecznie ługo to się udało, ale wtedy spód był suchy i niesmaczny. A żółtko wciąż surowe Wiem że to idiotyczne, ale proszę o pomoc :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bekon musisz smażyć na oleju
niewielkiej jego ilości, wysmaży się ładnie A jajko sadzone trzeba przykryć przykrywką, wtedy wszystko się zetnie jak trzeba, tylko pilnuj, żeby żółtko się nie ścięło. Inny sposób to polewanie jajka tym tłuszczem na którym się smaży, wtedy się ścina

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Hacienda1
Spróbuję następnym razem, dzięki!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość meble-venus
http://venus-meble.eu/ Producent mebli : krzesła, stoły , hokery , meble tapicerowane, fantazyjne kanapy dziecięce i wiele innych KONKURENCYJNE CENY ! - ZAPRASZAM !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×