Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssukienka

A nie myślałyście o takim sposobie kupna sukni?

Polecane posty

Gość sssukienka

Czy któraś z Was poszła do salonu, wymierzyła suknię, a potem zamówiła ją może nie u producenta, ale prawie że u źródła? Np. suknie sincerity można kupić duuużo taniej w amerykańskich sklepach internetowych. Znalazłam taki sklep i waham się, czy nie zrobić właśnie tak.

Gość sssukienka
masz rację, ale równie dobrze można znaleźć dobrą krawcową, która dogra szczegóły. A nie ukrywajmy, że im bliżej źródła tym tańsza suknia.

Gość sssukienka
nie powiecie mi, że suknia maggie sottero za 650 zł i wysyłką za darmo nie jest atrakcyjną propozycją :)

Gość tylko odpowiem...
nooo na 650 zł to nie byłabym pewna że to suknia sottero, chyba że to promocja na stronie producenta...

Gość tylko odpowiem...
Customized Sottero Midgley Adorae Rose 2011 Collection According to Your Requirement. czyli suknie są szyte "na wzór" tych oryginalnych "w zależności od potrzeb" weszłam z ciekawości na jakieś forum zagraniczne i nie ma żadnej pozytywnej opinii na ich temat i wiele osób mówi ze zapłaciło za suknie które w ogóle nie dotarły do nich, są to kiepskie kopie oryginalnych sukni z resztą cena to potwierdza....

Gość sssukienka
jasna dupa..nie doczytalam tego Customized..myslalam, ze to cos w rodzaju poprawek. buuu...dzieki w kazdym razie! nic za darmo:)

Gość sssukienka
w istocie..opinie fatalne. pozostaje czyhac na okazje.

Ja posiadam taka suknie ale nie z tej stronki tylko prosto z Chin. 500zl za cudowna sukienkę, może nie dokładna kopie orginalu, właściwie to dół suknie się różni bo w orginale nie podobała mi się warstwowa spodnica która wyglądała na ciężka i producent swietnie sobie poradził. Jedyne co to muszę zwezic w biuscie bo schudlam. Sukienka jest z dobrej jakości materiału i ma wszyty taki specjalny pasek pod biustem żeby trzymała się w miejscu. Czasami warto zaryzykować. Jak ktoś zna angielski to z chińskim producentem można się dogadać :) mam kilka sukienek zakupionych w taki sposób i jestem zadowolona.

Gość heeeehhhhe
Nie, nie myślałam, dla mnie to nieuczciwe. Sklep to nie jest bezpłatna przymierzalnia.