Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieszczegochceszmytomamy

Szukam naprawde dobrego dowcipu o stereotypach, moze byc czech, niemiec, rusek..

Polecane posty

Gość Magda.KS
Trzech facetów cale życie zbierało na wyjazd do Kenii, ale zbierali aż tak, że jedli tylko suchy chleb popijając woda. No i w końcu uzbierali i wyjechali.Pewnego wieczoru jeden z nich mówi: - Ej chłopaki, może napijemy się wódki, żeby uczcić ten wyjazd drugi mówi: - Ok, super a trzeci: - koorwaa, ja cale życie prawie nic nie jem, nie pije po to, żebyśmy wyjechali! Zbieram na to, żebym mógł sobie pozwolić na zwiedzanie, na wycieczki! A wy chcecie wydać na wódkę? ja się na to nie pisze! i obrażony poszedł spać. No wiec tych dwóch poszło, kopiło 2 flaszki, nachlali się i wrócili do domu. Rano wstają, patrzą- nie ma trzeciego! Wychodzą przed kwaterkę... Patrzą... A tam leży krokodyl - gruby, ogromny, piękny krokodyl z otwarta paszcza! Patrzą - a z tej paszczy wystaje głowa tego trzeciego. Stoją tacy najjebani, patrzą i jeden mówi: - O koorwa stary, na wódke sępił, a śpiworek to od Lacosty

Jadą saniami przez las Czech, Niemiec, Rus i Polak. Nagle przed saniami wyskakuje stado wilków. Rus spanikował i wyskoczył z sani ale wilki go dopadły. Jadą dalej znowu przed saniami wyskakuje im stado wilków. Niemiec spanikował i wyskoczył z sań. Jadą już tylko Czech i Polak. Przed saniami wyskakuje stado wilków. Polak wyciągnął pistolet i zabił stado. Potem wyjmuje flaszkę a Czech się pyta: - Czemu wcześniej nie zastrzeliłeś wilków? - Bo dla 4 by nie wystarczyło wódki. Polak, Niemiec, Czech i murzyn płyną łódką. Nagle Niemiec mówi: - jest nas za dużo łódka opada - ja zadam pytania dla każdego kto nie odpowie ten za burtę - Polak, którego była 1 wojna światowa? - 1939r. - mówi polak - dobrze. Czech, ile ludzi zginęło? - ponad 11 milionów - dobrze, murzynie, podaj nazwiska. Pociągiem jadą: Polak Rusek i Niemiec. Założyli się, kto będzie najlepszym złodziejem. Pierwszy idzie Rusek. Zgasili światło i po chwili zapalają. Niemiec patrzy, że nie ma sznurówek i mówi: - EEE tam słaby jesteś patrz teraz. Zgasili światło i znów po chwili zapalają. Polak patrzy, że nie ma zegarka i mówi: - EEE tam słabi jesteście teraz patrzcie. Zgasili światło. Potem zapalają a tu stoi maszynista i mówi: - Ewakuacja pociąg nam zajebali.

Gość Magda.KS
Rosyjskie małżeństwo bogaczy pojechało na luksusowe wakacje na jedną z egzotycznych wysp. Przyjeżdżają do apartamentu, rozpakowują się, nagle słychać krzyk żony bogacza. - Kochanie co się stało? - W tym apartamencie jest mysz! Tyle tysięcy dolarów a tu mysz! Szybko, dzwoń na recepcję i powiedz, żeby ją zabrali. - Ale ja nie znam angielskiego! - odpowiada bogacz - Ja też, ale poradzisz sobie, dzwoń! Bogacz dzwoni na recepcję i mówi: -Helo, - Helo, - Do you known Tom and Jerry? - Yes. - Jerry is here!

Gość Magda.KS
Pewnego dnia zajączek złowił złotą rybkę. Rybka, jak to złote rybki mają w zwyczaju rzekła: - Zajączku wypuść mnie to spełnię trzy twoje życzenia! - Dobrze - odpowiada zajączek - wypuszczę cię ale, jak spełnisz trzy pierwsze życzenia misia, które wypowie po przebudzeniu ze snu zimowego. - No co ty, zajączku! Chcesz oddać swoje życzenia misiowi?! Rybka nie kryła zdziwienia. - Tak, to moje ostatnie słowo - stanowczo rzekł zajączek. - Zgoda! Odrzekła złota rybka. Jakis czas później miś budzi się ze snu zimowego, przeciąga się leniwie i mruczy zaspanym głosem: Sto ch..ów w dupę i kotwica w plecy, byle była ładna pogoda!

Gość wierrrka
Nie wiem czy sie juz taki pojawil: Wloch mowi do niemca-jak chcesz poderwac kobitke to stan przed nia otworz szampana i sie oblewaj oblewaj a ona sie rzuci na ciebie i bedzie zlizywac zobaczysz to naprawde funkcjonuje a niemiec na to - wow!a bedzie tez funkcjonowac z piwem zamiast szampana?

Gość wieszczegochceszmytomamy
podnosze :) niektóre fajne, ale wierze że znajdzie się jakaś perełka jeszcze:)

Gość gytdyt
jak nazywa sie pudelek Angeli Merkel? donaldzik

Gość gytdyt
mam fajny dowcip chlopak ma ojca cygana i matke żydówke,przychodzi do ojca i pyta: -tato czy ja jestem Cyganem,czy Żydem? -A jakie to ma znaczenie? -bo widzisz znajomy sprzedaje rower i nie wiem czy sie z nim targowac c zy mu go ukrasc

Gość upupupupupu
upouupup

Gość upupupupupu
up

Gość idzie policjant
z pingwinem. Spotyka kolege po fachu i tamten zdziwiony pyta skad go ma. On na to ze przypałętał sie do niego już dość dawno i nie wie co z nim zrobikć. Tamten radzi zeby poszedł z nim do zoo. Po 2 godz. znowu sie spotykaja a ten dalej z pingwinem i od razu do kumpla: a teraz pójdziemy do kina

Gość upupupupupu
heh swietny :D ale nie w temacie :)

Gość upupupupupu
hj

Gość cnt
Witam. Założyłem sobie z nudów stronę na facebooku, na której zamierzam umieszczać wszelkiego rodzaju ciekawostki, zebrane z najdziwniejszych zakątków internetu, lecz i nie tylko z internetu :) Strona jest całkowicie amatorska - po prostu mi się nudzi. Zachęcam więc do jej lajkowania. To nic nie kosztuje, a wiedza, którą możesz w ten sposób zdobyć - na dodatek wiedza ciekawa, jest bezcenna. Do niczego nie zmuszam, tylko proponuję :) Nie wszyscy lubią się uczyć, ale gdyby nauka była przedstawiana w ciekawy sposób, to założe się, że termin "wagary" byłby nam całkowicie obcy :] Ledwo co powstaliśmy a już lubią nas 32 osoby! Bądź następny! Link do strony: https://www.facebook.com/pages/Ciekawostki/373590969318687 Z tej działalności nie otrzymuje absolutnie nic, oprócz satysfakcji. Chcę po prostu zaciekawić innych userów, oraz poszerzyć ich wiedzę :)

Gość ptasiek nastroszony
kto wynalazł rower? Rosjanin! u Niemca na strychu

Gość upupupupupu
ostatnia szansa :)