Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kladia007

nie wierze ze sa faceci ktorzy nie zdradzaja, jak sie ustosunkujecie?

Polecane posty

Gość kladia007

kurcze mam tyle kolegow w zwiazkach, ktorzy zdradzaja, nie raz sie przystawiali di mnie-oobrzydliwe i jak tu ufac swojemu facetowi ktory zreszta tez mi czasaem podpada...

Moj mi nie podpada, wiec wierze. I znam kilku ktorzy o ile wiem nie zdradzaja, a znam ich od dziecka :)

Gość mireczkaa
e tam, ja wierzę, mój facet mnie nie zdradza:)

Gość kladia007
25..

tez nie wierze ze sa wieni faceci...;/ no ale co zrobic...

Gość kladia007
hehe to inna sprawa ja mowie o facetach ktorych znam i obserwuje

@Calluna Źle mnie zrozumiałaś. Ja nie szukam usprawiedliwienia. Ja tylko zachęcam autorkę do poszukiwania przyczyn i kiedy je zrozumie, będzie jej łatwiej zbudować związek gdzie facet ją nie będzie zdradzał. Dlatego uważam, że warto dyskutować czemu tak się dzieje. Często kobiety piszą "Zdradził, bo był dupkiem". I Co dalej? Jak znaleźć "Nie-dupka". Nie interesuje Cię takie pytanie?

@klaudia Pytałaś ich czemu tak się dzieje? Rozmawiasz szczerze z ich kobietami i wiesz dlaczego tak się dzieje?

to to samo... twoj ojciec tez jest facetem - ale jesli chcesz patrzec tylko na tych zlych to oki twoja sprawa - fakty sa takie ze istnieja tez faceci ktorzy maja zasady i nie zdradzaja !

Gość mireczkaa
po co zastanawiać się nad powodem zdrady? Nie ma czegoś takiego jak powód zdrady- po prostu niektórzy ludzie są dupkami i nie maja tyle cywilnej odwagi, zeby zakończyć jeden związek przed wejściem w drugi. I tyle. Osobiście nie interesuje mnie dlaczego jeden z drugim zdradza- ważne jest dla mnie aby mój facet był ze mną szczęślwiy i nie szukał rozrywek poza naszym związkiem. Kropka:)

Gość pedro21lbn
Żeby doszło do zdrady to facet musi mieć dobry powód, albo za duże ego, albo jego kobieta za mało mu daje.

Piszecie (kilka poprzednich wpisów), że zrozumienie przyczyn zdrady nic nie daje. Okej, skoro nie interesuje wasz zrozumienie drugiego człowieka (np. dlaczego mężczyźni zdradzają) to jak chcecie zbudować naprawdę trwały związek z facetem? Przecież ludzie zakładają czapkę na głowę jak jest -20 bo wiedzą czym to grozi. Tak samo z zdradami męża, chyba warto wiedzieć co ROBIĆ aby wybrać i utrzymać związek z facetem który będzie wierny. Nie chcecie wiedzieć więcej, ok. Jak ktoś inny jest zainteresowany dyskusją o przyczynach - proszę założyć nowy temat. Ja z tego zmykam :)