Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybierz pseudonim dla siebie.

_____ Chude jest piekne?

Polecane posty

Gość wybierz pseudonim dla siebie.

Spojrzcie na zdjecie http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/0ecb5bf6928d402b2023df415e0a563cbee30a29 Modelka, na 1 rzut oka figura idealna, ale... po dłuzszym przyjrzeniu sie wychodzi, ze: - ma bardzo małe piersi (co akurat dla mnie przeszkodą nie jest ale wiele osob zwroci głowni na to uwage) - szerokie, barczyste ramiona i wąskie biodra co czyni jej figure nieproporcjonalną, wyglada to karykaturalnie - wystające kosci miednicy i obojczyki - ble - duza, nieproporcjonalna do reszty ciala głowa - chude rece i nogi (co z tego, ze dlugie jak ta chudosc az bije po oczach?) Mnie taka modelka absulutnie nie zacheciłaby do kupienia bielizny, ktorą ma na sobie. Bo zwyczajnie ta bielizna wylgąda na niej fatalnie! Zwłaszcza majtki ktore mimo małych rozmiarow i tak ledwo sie trzymają na jej tyłku:o Taki ideał piekna jest kreowany przez prase, telewizje, internet. Kazda bardziej puszysta kobieta (ale nie chorobliwie otyła!) jest pietnowana i wyzywana od słonia. http://louisemcsharry.files.wordpress.com/2011/02/crystal_glamour_28.jpg ta - ta pani wygląda o wiele apetyczniej i zdrowiej ;)

Gość maczooooooooooo
ta druga za to ma tłuste ramiona uda łydki biodra prawie nie ma talii a jej cycki tez nie są zbyt sexi coś pomiędzy tym

Gość fdsdfgdghf
przeciez to jeszcze dziecko, za 5 lat przytyje, kosci sie poszerzą

Dla mnie rowniez modelka jest jaks taka...Owszem widac chuda , beztluszszczowa figure ale dla mnie brak w tym odrobiny kobiecosci. Lubie kobiety z ladnie zarysowana talia i duzym biustem np.