Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła jak cholera jasna ;/

ROZWALIŁAM WÓZEK na spacerze ;/ co robić ? kupiłam go na allegro

Polecane posty

witajcie będąc dzisiaj na spacerze rozwaliłam wózek ;/ a dokładniej ''Zawieszenie na amortyzatorach które posiada dodatkowo regulację twardości - można ją dopasować do potrzeb " i link do wózka http://allegro.pl/raf-pol-wozek-fenix-3w1-gleboki-spacer-fotelik-i2104006032.html i tam jest zdjęcie tego co się rozwaliło a dokładniej wyleciała ta sprężynka i na końcu tej sprężynki jest pęknięte ;/ i wyleciała jeszcze jedna część i jest tak zrobiona że nie da się tej części odkręcić ;/ może zaraz zrobię zdjęcia i wam pokażę ? nie wiem czy pisać do sprzedającego o tym co sięstało i nie wiem czy gwarancja mi się należy ? aha no wchodziłam już do domu i chciałam ominąć prób i wtedy przycisnęłam wózek na dół i się właśnie wtedy rozleciało ale przecież próg nie nie jest wysoki a ja niewiadomo jak się nie oparłam ;/ kurde córka ma dopiero 6 mieisięcy myślałam że mi ten wózek długo posłuży ale chyba raczej nie... no bo przecież chyb anie będzia dąło się bez tego jezdzić ? błagam odpiszcie

Gość ,mk
napisz do sprzedawcy -jeśli wózek jest na gwarancji to niech wymienia albo naprawią.

Nie chce byc zlosliwa ale po co kupowalas wozek na allegro. Nawet jesli uznaja Ci gwarancje to bedziesz musiala wozek wysylac w Polske. Jka dla mnie bez sensu. MALO TO JEST SKLEPOW Z WOZKAMI.

no teraz już wiem że zrobiłam błąd ;/ i teraz zostanę bez wózka no nic napiszę do sprzedającego tylko kurde jak ja mu wytłumaczę co się popsuło to na pewno zrozumie ;/ ale wy chyba zrozumieliście ?

Gość werfwerfw
Oczywiście możesz go reklamować a w razie czego iść do sądu. Przecież nie po to kupiłaś wózek, żebyś nie mogła go używać zgodnie z przeznaczeniem. Regulacja twardości zawieszenia? To wymyślili. Takie wynalazki nie funkcjonują bez zarzutu nawet w samochodach czy sprzęcie sportowym. Generalnie potwierdziła się zasada, że im coś bardziej wymyślne, tym mniej się z tego korzysta a częściej się psuje.

Gość ja nie zrozumiałam
ale jak tylko spojrzałam na wózek, to już widziałam, że cokolwiek Ci się rozwaliło, to w następnym tygodniu polecą kolejne elementy... badziew jakich mało

Gość werfwerfw
Jeszcze dodam że to nie jest normalne że coś się łamie w wózku. Ja mam innej marki, też polskiej, i jeżdżę po lesie, z trudnymi podjazdami, wsiadam i wysiadam ze środków lokomocji, wciągam po schodach i zjeżdżam schodami a służy on nam już trzeci rok, przez wszelkie pory roku, i nawet nie widać zużycia.

jak się kupuje dziadostwo podróbę to tak bywa. też kupiłam 6 lat temu tańszy rozleciał się po 1 mies jeżdżenia, i od razu kupiłam quinniego zapłaciłam 2,5 tyś 6 lat temu i przeżył 2 dzieci bezawaryjnie. radziła bym ci pozbyć się tego[ a ze zdjęc wygląda na chińszczyznę taka typowa podróba, i ten materiał koszmar] i kupić firmowy dobry wózek którym długo pojeżdzisz

erfwerfw możesz napisać do mnie na gg ?

nie będę kupować drugiego ponieważ na wiosnę chcę kupić spacerówkę więc mi się nie opłaca ale myślałam że w przyszłości posłuży mi przy 2 dziecku szlag by to trafił no ;/ A co pisać w wiadomości do sprzedającego ? znaczy no wytłumaczę co się zwaliło i wyślę zdjęcia ? i czy mam pisać o gwarancji ? i jej żądać czy co ? ;/

Gość do autorki///...
no niestety jak sie kupuje taki szmelc to trzeba sieliczyc ze sie rozpadnie caly w koncu a moglas juz kupic w tej ceie porzadny uzywany wozek......

Gość service pack12
a masz w ogole gwarancje?????? kiedy go kupilas?

mam gwarancję kupiłam go 6-7 msc temu ok wiem że szmelc teraz już wiem ;/ ale już nie gadajcie mi tu że to gówno bo to wiem tylko lepiej powiedzcie vco pisać do sprzedającego

Gość ,mk
no opisz problem i tyle. możesz też napisać bezpośrednio do producenta wózka.

Gość werfwerfw
Ale ja nigdy nie załatwiałam reklamacji pisemnie. Pojęcia nie mam co powinnaś napisać. Myślę że najlepiej to opisać w jakich okolicznościach i jaka część oraz z jakim skutkiem uległa uszkodzeniu.

Gość na pierwszy rzut oka wiadć że
to badziew i grat:O z dopłata nie chciałabym takiego wózka, bo strach, że dziecku cos sie w nim stanie tak to jest jak sie kupuje tani szajs

Gość tak to widze
napisz ze przy normalnej eksploatacji pekla ci ta czesc i prosisz w ramach gwarancji o naprawienie w/w ...........

Gość tez kupilam przez allegro
kamere pod wode tzn maz kupil odsylal juz ja 3 razy na wlasny koszt do naprawy:O a i tak nie jest sprawna choc sprzedawca twierdzi ze tak teraz pluje sobie w gebe,ze chcial zaoszczedzic te 200zl a kamera kosztowala ponad 3000:O

Najlepiej napisz, że wózek jest na gwarancji, opisz dokładnie, co się rozwalilo i zapytaj czy masz odesłać wózek czy doślą ci tę częśc czy może jest gdzieś w twojej okolicy serwis (nie słyszałam jeszcze o serwisie wózków, ale może takie są).

Gość tak to widze
napisz mu ze jak nie naprawi to mu zrobisz taka reklame ze poidzie z woz!!!!!!!!!!!!!

Gość mamasynkow
ja mam wozek z regulacja twardosci zawieszenia bebe confort(kupilam go na all uzywany jako drugi wozek w razie czego) i to dla blizniat i nie mam zadnych problemow a regulacja dziala rewelacyjnie.A to co kupilas to naprawde badziew

Jagoda369 ale głupoty gadasz mało jest wózków w sklepach, kochana po ten wózek co ja mam musiałabym jechać 500 km, więc odpowiem ci że MAŁO jest sklepów z wózkami które ja chce, więc też musiałam kupić na allegro i to 3 miesiące przed porodem bo potem to już bym koloru nie wybrała jaki ja chcę