Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kehlla

Dlaczego bezrobotni maja zapewniona bezplatna sluzbe zdrowia?

Polecane posty

Gość Kehlla

przeciez nie pracuja, wiec nie placa zdrowotnego. Ten system jest chory. Nie moze byc tak, ze bezrobotny jest rowny z osoba pracujaca

wychowuje 4 dzieci żeby Polska miała ręce do pracy więc stul tą paszcze :classic_cool:

Gość Kehlla
Weź wywalaj z tym prowo! Bezrobotni też ludzie!

Gość Kehlla
O kurcze wkopałam się :-o

Gość gfdfd
najbardziej chore jest to ze baby ida na emeryture w wieku 60 lat a zyja 80 lat . wiec pobieraja emeryture 20 lat . faceci ida na emeryture w wieku 65 lat a zyja srednio 70 lat czy lal pobieraja emeryture 5 lat . . Czy kobiety zarabiaja na 20 lat emerytury ? Nie, ta ich emerytura jest z kieszeni podatnikow meskiej płci . Ktorzy zyja krocej i nie zdolaja wydac swojej emerytury

Gość Kehlla
umiem kręcić uszami

Gość DO gfdfd
DO gfdfd Kobiety które zyją dłużej pobierają pozniej tą emeryture kórej nie zdążył pobrać zmarły Mąż (konkubent lub inny samiec :)

Gość gfdfd
Jesli kobieta zarobi na przyklad 200 tys zł na emeryture , facet tez .To jesli te 200 tys zł podzielic przez 5 lat zycia to facet powinien otrzymywac 2 tys zł emertury . A jesli te 200 tys zł podzielic przez 20 lat zycia to kobieta powinna otrzymywac 500zł emerytury .A tak nie jest !! bo kobiety maja prawie takie same emerytury jak faceci.

Gość DO gfdfd
Ale faceci nie rodzą dzieci!!! Cwaniaczku!

Gość gfdfd
Wszystko sie wyrownuje ale kosztem mezczyzn .

Gość DO gfdfd
Idz do szpitala niech rozerwie Ci tyłek - to wtedy zobaczysz jakie jest wyrównanie miedzy meżczyznami a kobietami.

Gość gfdfd
Ale faceci nie rodzą dzieci!!! Cwaniaczku! a kogo to obchodzi ze nie rodza ? LIcza sie fakty a te twierdza ze kobiety zyja kosztem mezczyzn .

Gość gfdfd
Dzieci nikt wam nie karze rodzic !!! A zreszta wiekszosc z was ma tylko 2 dzieci . POdczas gdy wasze babki miały po 8-10 dzieci .. I

Gość gfdfd
A kogo to obchodzi ze rodzicie dzieci . To wasza sprawa ? JA nie bede placic moich podatkow na wasze dzieci.

Gość DO gfdfd
Cwaniaczku - taka natura - faceci muszą tylko pracować - a kobieta oprócz pracy ma jeszcze na głowie rodzenie dzieci (bo mężczyźni też je chcą a sami nie urodzą) prowadzenie domu (za co powinna byc tez normalna pensja) i inne, więc weź sobie to swoje wyrównanie schowaj w d.u.p.e, bo teoria to co innego i praktyka tez!

Gość gfdfd
Feministki sa po to nie by wyrownac status kobiety i mezczyzn tylko by załatwic mezczyzn i wprowadzic niesparwiedliwosc .Sprawiedliwe by było jesli kobieta dostawałaby 4 razy nizsz emeryture . a ni tylko 20- % nizszą !!Baby sie do niczego nie nadaja oprocz rodzenia dzieci

Gość DO gfdfd
Cwaniaczku - moje dzieci beda kiedys pracowac na TWOJA EMERYTURE!!!

Gość gfdfd
Cwaniaczku - moje dzieci beda kiedys pracowac na TWOJA EMERYTURE!!! ja sam pracuje na moja emeryture .

Gość gfdfd
ok pomyliłem sie pracuje na emeryture dla kobiet . Bo sam dostane tylko jedną trzecią z tego co zarobie .

Gość Mikalinka!!!
faceci to powinni zapierdalać do śmierci!!!! bo większość - ni mówię, że wszyscy to jedyne zajęcie jakie mają to praca - przychodzi taki pajac - wielce zmęczony po 8 godzinach!!!a musi mieć posprzątane, wyprace, ugotowane i jeszcze żeby dzieci nie płakały bo on chce spać!!a w nocy dupy najlepiej żeby dostał!!! Kobieta która urodziłą i wychowała 3 i więcej dzieci powinna mieć emeryturę i to godziwą!!!!

Gość gfdfd
a 2/3 oddam kobietom ..

bezrobotne osoby maja bezplatna sluzbe zdrowia gdy chca zarejestrowane w urzedzie pracy gdzie mozna byc zapisanym ok roku bo jezeli ktos nie przyjmuje ofert pracy zostaje wykreslony z urzedu.. ale istnieje jeszcze mozliwosc ubezpieczenia sie z mezem lub zona ale w tym nic zlego nie ma..nawet kobiety pracujace maja tak ze sa ubezpieczone z mezem a nie osobno

Gość DO gfdfd
Mikalinka!!! Własnie to próbowałam mu uświadomić!!! Oni TYLKO (to jest słowo kluczowe) pracują!!! A jak maja cos wiecej zrobic to juz jest zbyt zmęczony! Bo przeciez pracował - ale kobieta musi po pracy wracac do domu (kolejnej pracy) i dalej zapie.prza.ć! Wez sie opamietaJ! A Twojej emerytury juz dawno nie ma bo rozdaja ja teraz a w przyszłosci dostaniesz pieniądze na ktore pracuja moje dzieci - chciałbys zeby CI je odebrali?

Gość kasjopejka123
gfdfd Alboś młody alboś głupi!!!obecnie to Ty pracujesz na emeryturę swoich rodziców:))Jeleniu:) Poza tym...taka kobieta to co...skłądki płaci około 40 lat a emeryture pobiera 20 to i tak jest w dupie:)

Gość ccbcv
Kobiety sie tylko do robienia lodow nadają . Ale to drogie lody bo robia 2/3 mojej emerytury .

Gość kasjopejka123
to se kurwa sam loda zrób bedziesz miał taniej i spierdalaj!!!

Gość ccbcv
A co jesli ktos nie ma dziewczyny . To za loda ktore nikt mu nie zrobi tez bedzie musiał placic dwie trzecie swojej emeryturey na jakas babe z patologi spolecznej ktora robidzieci dzieci

Gość onaszalona.
gfdfd Gdyby faceci porządnie się prowadzili żyliby dłuzej.Jedzą tłusto,piją dużo i mało się ruszają,sami wybierają.