Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kehlla

Dlaczego bezrobotni maja zapewniona bezplatna sluzbe zdrowia?

Polecane posty

Gość kasjopejka123
Tacy bez dziewczyny to całą emeryturę powinni oddawać...nie popieramy życiowego nieudacznictwa:)

Gość raaanyyyyyyy
teraz kobiety będą miały 67 lat pójdą na emeryturę, także więcej lat marnowania zdrowia w robocie+ rodzenie i wychowywanie dzieciaków w międzyczasie = śmierć p o 3 latach pobierania emerytury, jaki ten tusk sprytny

Gość Mikalinka!!!
onaszalona. Dokłądnie...wyjęłaś mi to z ust!!! Facet ja pójdzie na emeryturę to jest tak - podam przykłąd mojego ojca!!!od 5 lat na emeryturze z domu wychodzi po gorzałke no i jak prawdziwy katol zapierdziela w niedziele do kościoła...mieszka w bloku..sprząta!!! Nie rusza dupy ani na kro..siedzi i pierdzi w stołek..ogląda tefałeny i inne informacje...i chrzani się g łówce, dupa rośnie, brzuch tez..serducho nie daje rady - a wystarczyło by się ruszać..nie pić...zdrowo jeść ale gdzie tam:) PAN PRACOWAŁ!!!!PAN MUSI TERAZ ODPOCZĄĆ:))

Gość co z tego co z tego
że kobiety ponoć żyją dłużej i dłuzej pobierają emerturę skoro w porównaniu do facetów CAŁE ŻYCIE pracują więcej i CAŁE ŻYCIE zarabiają MNIEJ, nawet emerytury kobiet są niższe od emerytur mężczyzn, bo te są uzależnione od zarobków

Gość weeeeeeeeee
ale za to faceci przejadają moją składkę zdrowotną, bo to oni mają częściej zawały, bo więcej piją i palą, do tego częściej mają nadwagę, i jeszcze te skłonności do ryzykownych zachowań, a potem ofiary takich np skoków na główkę do nieznanej wody ( dziewczyny mają takie pomysły duuuuużo rzadziej) ktoś musi utrzymywać.

Gość ccbcv
a kobieta ktora nie ma dzieci . I nie zarobiłą na swoja emeryture ? Tylko otrzyma 2/3 emerytury od podatnikow meskich . to sprawiedliwe ?

Gość buklwersus
A ja nie chce od kobiet ZADNYCH dzieci, potrzeby Zalatwiam przez masturbacje, NIE CHCE na was zapierdalac a swoje pieniadze wolalbym odkladac sam!Bo ja wole nie dbac o zdrowie- moj swiadomy wybor kosztem odurzania sie narkotykami i brania sterydow czyli zakladam dozyje 50 a panstwo kradnie mi na was okolo 2mln WY GNOJE!

Gość co z tego co z tego
dokładnie tak, faceci żyją krócej od kobiet tylko dzięki własnej głupocie i niedbalstwu a nie przez spisek kobiet faceci chleją, puszczają się, palą, nie robią badań profilaktycznych, nei dbają o dietę i sport a potem mają pretensje do całego świata że żyją krótko coś za coś, siła fizyczna, testosteron i patriarchat za cenę krótszego ale lepszego życia

Gość Mikalinka!!!
Ale czekaj nie ma dzieci a pracuje?? To odłozy sobie teoretycznie sama na emeryturę:)

Gość buklwersus
I do kopiejka ja nic od ciebie nie potrzebuje kurwo bo nie jestem nieudacznikiem jestem ordynarny,chamski i leniwy nie chce zadnej baby i juz a to ze mi kase kradniecie to skadnal gnido

Gość Mikalinka!!!
bulwersus a kto by nie chciał swoich pieniędzy odkładać sam powiedz mi??? Ja tez bym wolałą sama odkłądac i wpierdzielać do zusu ale - się nie da się:) poza tym jak Ty dożyjesz raptem do 50 to człowieku my gówno z Ciebie będziemy miały:) także morda w kubeł:)

Gość ccbcv
Ale czekaj nie ma dzieci a pracuje?? To odłozy sobie teoretycznie sama na emeryturę teoretycznie ale praktycznie jej emerytura bedzie znacznie wyzsza bo otrzyma duża jej czesc z kieszeni meskich podatnikow .

Gość karolkaw
jaka to jest sprawiedliwość pracujesz w 5 robotach i z każdej Ci potrącają zdrowotne i emeryturę. jako społeczeństwo płacimy 67% podatków pod różnymi nazwami. a może zrobimy tak, że jeśli będę chciał otrzymywać emeryturę to będzie to co sam sobie odłożę, a nie będę musiała płacić Zusu. A jeszcze apropo służby zdrowia, to można by płacić tylko z jednej pracy a nie ze wszystkich.

Gość co z tego co z tego
odwracacie fakty dupą, żadna kobieta nie zabiera waszej emerytury to co każdemu z nas teraz odbiera państwo jest przeznaczane na obecne emerytury, nasze dzieci jeśli będziemy je mieli będą pracować na nas jedynie, że może się okazać że za 30 lat nie będzie żadnego ZUS i tak g dostaniemy, więc nie ma co się kłócić, jakby na to nie patrzec państwo i tak z nas robi jeleni, bez względu na to czy jesteśmy kobietami czy mężczyznami i czy dożyjemy 50 czy 90 lat

Gość Mikalinka!!!
zgadza się...i tak doszłam do wniosku, że oni zrobili to specjalnie - bo tak jeden staje przeciw drugiemu - i się rozdrabniamy zamiast się zjednoczyć:))) Bulwersu - ale Ci jakaś baba za skórę zalazła:)

Gość kasjopejka123
człowiek z tak niskim poczuciem własnej wartości już dawno nie spotkałam - lepiej się poczułeś jak wymieniłeś te swoje negaty!!! to dobrze...to teraz rączka na kołdrę i oddychaj głęboko!!

Gość kasjopejka123
A no i jeszcze jesteś analfabetą, który nie potrafi czytać...chyba sperma Ci na mózg już padła całkowicie:)))

Gość niemcy cie przyjmna
a dlaczego strażacy po 15 latach idą na emeryturę i maja po 2500 i to jeszcze maja tyle na przejściowej

Gość ccbcv
Wniosek jest taki ze nie warto byc singlem plci meskiej a warto byc singlem plci zenskiej .

Gość co z tego co z tego
"Wniosek jest taki ze nie warto byc singlem plci meskiej a warto byc singlem plci zenskiej . " znowu piszesz bzdury to teraz będąc samotną kobietą zarabiającą 1200 zł netto utrzymaj za to siebie i mieszkanie, no i zadbaj o to by broń Boże nie zachorować bo co zrobisz jak nie będzie Cię stać na leki ?

Gość kasjopejka123
mamy 21 wiek chłopie - nic Ci nie stoi na przeszkodzie!!! Tylko zrób z siebie fajna laskę...żebyś poczuł jak to jest gdy idąc na rozmowę o pracę - będziesz dostawał propozycje nie do odrzucenia:) Wiesz, fajny biust, zgrabne nogi - tiaaaaa poczujesz co to znaczy być kobietą!!!! zacznij odkładać kieszonkowe:)))

Gość ccbcv
tak wszystkim bede pokazywac piersi i posladki .. I urok rzucony .

Gość co z tego co z tego
no i pierwsze pytanie na rozmowie kwalifikacyjne brzmiałoby czy masz męża i kiedy planujesz ciążę.... mów mi jeszcze o równouprawnieniu

Gość Mikalinka!!!
Dlatego ja już kilka razy powtarzałam...skoro Pan Premier szuka oszczędności niech się weźmie za mundurówki za górników, za nauczycieli!!!!

Gość Mikalinka!!!
a no tak...jeszcze to...a kiedy Pani planuje dziec??? Prosze Cię nie ośmieszaj się chłopie!!dam to do poczytania w pracy w poniedziałek!!!będzie ubaw po pachy:) a wiesz jak się mówi na takich jęczących facetów - FACET CIPKA:)

Gość co z tego co z tego
do górników i nauczycieli akurat nic nie mam, bo zdaję sobie sprawę jaką ciężką pracę wykonują, założę się że też niewielu z was chciałoby pracować też w policji.... są zawody które wiażą się z podwyższonym ryzykiem i ja to szanuję, dobrze że ktoś chce je wykonywać dla nas z całą pewnością gdyby ministrowie i posłowie zarabiali mniej ich duma by na tym nie ucierpiała, to oni mają za dużo przywilejów

Gość Mikalinka!!!
A Pani, która w dużej fabryce pracuje na produkcji to nie ma cięzkiej pracy??? Mój ojciec pracował jako górnik - także cos o tym wiem i uwierz nie taki diabeł straszny jak go malują:) Oczywiście jest górnik i jest górnik - ale to powinno być rozdzielone..a nie że każdemu po równo!!!

Gość co z tego co z tego
po pierwsze, wielu górników musi pracować w tym zawodzie bo innej pracy w swoi regionie by nie znaleźli, to jest także zawód wykonywany z ojca na syna po drugie, może i mogliby pracować dłużej ale np po pewnym czasie być przenoszeni z kopalni na stanowiska biurowe, ale to by wymagało: raz przekfalifikowania a dwa, dostępnych stanowisk pracy co do pracy w fabryce na pewno jest ciężka, ale być może oprócz tej pracy są też inne możliwości a nie jedyna opcja

Gość takie to gówniane życie
nie ma się co burzyć na kobiety które biorą grosze, bo wszyscy pracujemy na księży którzy mają fundusz kościelny z naszej kasy, sędziów, prokuratorów renty po 14 tysi , rolasów i innych uprzywilejowanych, dla nas już gówno starcza

Gość Mikalinka!!!
Praca na kopalni - bo nie ma innej opcji???teraz żeby się dostać na kopalnie to trzeba słono zapłacić jednemu czy drugiemu!!każdy tam idzie nie dlatego, że musi, nie dlatego, że nie ma innej opcji, że taka rodzinna tradycja ale dlatego, że dobrze płacą, szybka emeryturka, dodatki!! Porsze Cię z kopalni na stanowiska biurowe????a widziałaś kiedyś operatora koparko - ładowarki który zostaje księgowym???no dobra cuda się zdarzają:))taki górnik po 25 latach pod ziemią..mógłby normlanie pracowac na powierzchni jako fizyczny!!!idzie na 2 tygodniowy kurs, za który płaci im kopalnia!!! Górnik górnikowi nie równy - taki co pracuje na ścianie to po 25 latach faktycznie jest wrak człowieka - dlatego napisałam, że trzeba by było jakoś to unormować!!!..ale jest wiele takich oddziałów, że przepracowywać to oni się tam nie [przepracowują!!! I mówię mam górnika w rodzienie to wiem!!!