Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cisowianka0991

Pierwszy raz

Polecane posty

Witam, mam 22 lata i jestem w związku z moim chłopakiem od 3,5 roku. Jednak mamy problem z pierwszym razem, ponieważ strasznie boję się bólu nie wiem dlaczego, dostaję "paraliżu ciała" jak się za to zabieramy i nie mogę się przełamać. Najlepiej żeby to było spontaniczne i żebym nic nie czuła, ale tak się nie da, jak mamy sobie z tym poradzić ? Tylko nie piszcie że mam się rozluźnić itp. Może po prostu on powinien bez pytania w trakcie igraszek zrobić to na siłę, żebym się w nie zastanawiała ?

dobrze, że ja nie mam już takich dylematów, bo masturbowałam się dildo. już wiem, że to nic strasznego, a wręcz przeciwnie. masz faceta, a się boisz. nieciekawa sytuacja. może kupcie jakiś nawilżacz (lubrykant), żeby chociaż nie było problemu z "mokrością"

Gość Nie mieszkam juz w POlsce
nie ma żadnego bólu daj spokój. A nawet jak by troche byly to przyjemny :P To jest tak jak by na sile ktos sie w Ciebie wpychał, to nie jest ból jak ból ręki albo palca jak sobie rozetniesz. bujda nie ból...

powiem ci tyle, ze swojego masturbacyjnego doświadczenia, że jak się już wsunie i nie będzie się ruszał to nie będzie boleć. jak zacznie to zawsze możesz kazać mu się zatrzymać jak będzie zbyt boleśnie, odczekacie chwilę, a pochwa się przyzwyczai do tej wielkości.

Gość lidokaina
każdej dziewczynie co się boi bólu polecam lidokinę - żel chirurgiczny, znieczula na jakiś czas, koszuje ok. 20 zł w aptece, ale niestety jest na receptę, chyba ze ktos ma znajomości w aptece, trzeba obficie posmarowac wejście oraz nałożyć sporo do środka pochwy a facet musi zalozyć gumę aby jego też nie znieczuliło, potem bez przydługich wstępów nalezy potraktować deflorację jak zabieg chirurgiczny, który trzeba przeprowadzić szybko i sprawnie, nastepne razy będą lepsze (wtedy polecam dużo lubrykantów, albo na kilka następnych razy też lidokainę)

Nie mieszkam juz w POlsce --- no jednak trochę tego bólu jest. nie ma co kłamać dziewczyny. ale też bez przesady z tą ilością, bo ludzie lubią straszyć. najważniejsze, żeby było ślisko, bo jak będzie za sucha to sobie spowoduje jeszcze dodatkowy i niepotrzebny ból. niech sobie facet wysmaruje penisa lubrykantem i ją w środku trochę też to poślizgu nie zabraknie.

Gość lidokaina
oczywiście, facet powinien być zdecydowany

Gość lidokaina
możesz jeszcze wypic z pół butelki sangri albo innego pysznego, słodkiego wina a potem na poł przytomnego posmarować się lidokainą

Wiem jaki to ból bo już próbowaliśmy ze 100 razy i to boli, wiem jakie to uczucie jak się ma "go" w sobie bo próbowaliśmy seksy analnego i stosowaliśmy kilka różnych lubrykantów do zabaw :) a ten znieczulacz, można go zdobyć tylko w aptece i czy jest bezpieczny ?

lidokaina a co ma zdecydowanie do tego jak ona będzie wysmarowana środkiem znieczulającym? jak już to zrobi chyba nie będzie czuła bólu czy jak to jest? co do robienia tego na siłę, to myślę, że będzie jeszcze gorzej, a z takich doświadczeń może zrobić jej się pochwica i potem każdy stosunek będzie ją bolał nim tego nie wyleczy

Gość lidokaina
jest bezpieczny jeśli będzie to oryginalny produkt a nie jakis badziew z internetu, to stosują chirurdzy w trakcie drobnych zabiegów, stosuje się to też przy robieniu tatuaży, może wybłagac receptę u swojego ginekologa (ja tak zrobiłam, powiedz ze bardzo sie boisz defloracji, ze chciałabyś miec ten etap z chłopakiem za sobą, ze strach niszczy ci zycie i tak dalej...) albo wycwaniakowac gdzieś w aptece po znajomości

Gość lidokaina
lidokaina moim zdaniem tylko w aptece, nie znam innego sposobu

Jaki tam ból ? Co najwyzej bol jak przy wyproznieniu kiedy chcesz a nie mozesz... Człowiek jest stworzony do odbywania stosunku dajcie Wy spokoj.. Jakies tabletki?? Lidokaina??? Matko!!!! Tosz to nawet poród mozna przezyc bez znieczulenia a na pierwszy raz poleca sie zele znieczulające? dżizys... Moze od razu narkoza? Kazda kobieta przezyje pierwszy raz nie ma o czym gadac. Nawet jak troche poboli to krzywda Wam sie nie stanie pamietajcie!

Cisowianka0991 jak to 100 razy próbowaliście? ale on wszedł do środka pochwy, czy nie? swoją drogą to niezłe ziółko z ciebie, że uprawiałaś analny przed waginalnym. to z powodu tego bólu przy defloracji? jednak seks analny, a waginalny to inne uczucie, więc do końca nie wiesz jak to jest mieć go w pochwie

Czyli mogę dostać receptę na to u ginekologa jeśli powiem że boję się defloracji i chce to mieć z głowy bo to odbija się na moim życiu ?

Dla mnie autorko jestes jakas dziwna, idz do psychologa bo to nie jest normalne

Nie mieszkam juz w POlsce -- jesteś bez serca. ciebie nie bolało mocno, ale to nie znaczy, że inne mają tak samo jak ty. je może mocniej boli i to wszystko. niektóre kobiety mają tak grubą błonę, że trzeba ją naciąć chirurgicznie, bo ani one, ani facet nie dadzą rady jej przebić

Gość lidokaina
możesz iść spokojnie do gin, jeśli będzie spoko to da receptę bez łaski ale przygotuj sobie scenkę w razie gdyby miał opory (płacz +prośby), ja musiałam taką receptę wypłakać, wyżebrać i wyprosić gdyż moja ginka była zwolenniczką rozdziewiczania "na żywca" nie ustęuj, powiedz ze wypróbowałaś wszystke metody (długa gra, lubrykanty, czułości, wino) to nie pomogło, dowiedziałaś się o lidokainie i chce tego spróbwać, mów ze to jest dla ciebie problem który cię gnębi i zatruwa zycie, a ten żel pomoze rozwiazać kłopoty

Dlaczego mi się dziwicie, boję się tego uczucia rozrywania, a nie samego bólu, czy to będzie w porządku jak kupię ten żel znieczulający, czy lepiej żeby mój chłopak zrobił to na siłę, on nie chce zrobić mi krzywdy i dlatego mnie nie zmusza na siłę, ale ja wiem że ja sama z siebie się do tego nie przełamię.

Gość lidokaina
nie przejmuj się krytyką, dziewczyny zamiast pomóc to się pastwią, kto nie poczuł tego strachu i bólu nie zrozumie, ja też nadal bym była dziewicą gdyby nie lidokaina, załatw sobie ten żel i będziesz mieć problem z głowy w jeden wieczór

Gość jeżyk z jabłuszkiem
Jakiego rozrywania? Spokojnie, podczas defloracji tylko znikomy % dziewcząt lekko krwawi, ból jest taki jak przy... mocnym ściśnięciu.. to na prawdę nie boli. Jak facet już będzie w Tobie to dwa - trzy ruchy wystarczą i poczujecie zupełną wolność :)

niedoswiadczona w seksie- z tego co ja widz to jestes... nei doswiadczona w seksie ;) Ja nie jestem bez serca. Jesyem dorosla kobieta swiadomą tego ze mam okres, ze krwawie, ze mam bole menstruacyjne i wiem czym są spowodowane. Wiem wszystko o antykoncepcji, jestem gotowa na bole porodowe i wiem co jak i dlaczego. I wiem rowniez ze kobiety od zawsze sie kochaly i krzywda im sie nie dziala. Robienie z igły wideł to kpina jakas. Pierwszy raz poza całą otoczką uczucia oraz romantyzmu - to nic wielkiego. Jesli uzywasz tamponow to tym bardziej. Jasne, kazda kobieta ma inny prog wrazliwosci na bol, ale od wsadzania penisa w pochwe jeszcze nikt nie umarl!!!!!!!

Gość lidokaina
doczytaj, ze juz próbowali i się nie udało, to trwa zbyt długo i zaczyna być udręką

uczucie rozrwania :D padłam A jak robisz wieksza kupe to tez masz uczucie rozrywania??? Cos Ci sie rozrywa? Nie! To jest podobne uczucie. To nie jest rozrywanie, adrenalina ktora Twoj organizm bedzie wytwarzac podczas stosunku spowoduje iz nie bedzie on na pewno dotkliwie bolesny. Jestes kobieta- jestes stworzona do seksu. Twoj kanał rodny ma przepchnąc bobasa a czegos tak małego jak penis sie boisz??? Co jest z tymi kobietami :( ?

może i jestem niedoświadczona, ale masturbuję się dildo (sztuczny członek) i wiem, że na początku jak się zaczyna coś mieć w sobie to jednak trochę boli. ja też wiem wiele rzeczy, bo czytam i nie trzeba doświadczenia, żeby wiedzieć. okres mnie boli tylko pierwszego dnia na początku jak zaczynają się skurcze i nie przesadnie mocno, a potem już nie, ale mam koleżanki co przy okresie normalnie "umierają" z bólu. nie możesz wiedzieć, że jak ty masz tak to znaczy, że inna kobieta ma tak samo. niektóre bardziej boli i trzeba to zrozumieć

"Twoj kanał rodny ma przepchnąc bobasa' do tego też jest odpowiednie znieczulenie. zrobią jej zastrzyk w kręgosłup i będzie sobie rodzić bez bólu. to, że boi się bólu nie znaczy, że nie da sobie rady. po to jest medycyna, żeby pomagać takim kobietom

niedoswiadczona samo czytanie to jedno. Pamietaj ze to co czytasz tez moglo zostac napisane przez kogos niedoswiadczonego Doswiadczenie to druga sprawa.Wiedza wynikajaca z doswiadczenia jest cenniejsza od tej wynikajacej z przeczytania 5 ksiazek. Znieczulenie dostajesz dlatego ze to jest biznes i to kosztuje i nakreca rynek handlu lekami. Bez znieczulenia jestes w stanie urodzic ;) Boli jak diabli. Ale urodzisz. Kazda kobieta urodzi. Tylko lekarzom nie chce sie odbierac porodu dluzej i sluchac stęków i jęczen kobiet. Lekarz robi porod pod siebie a nie pod matke. Znieczulenie w kręgosup powinnas wiedziec ze powoduje skurcze ktore podduszaja Twoje dziecko przed porodem.