Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeeee

Dlaczego kazdy facet musi robic w chu..**

Polecane posty

Gość bleeeeeeeeeee

Mam dosc facetow! mam dosc ich pieprzenia, ze nic nie robia a zaplecami pisza z innymi ! ;/ rzygam juz na to wszystko !! :/:/:/

Haha :D Bo tacy po prostu są ... Nie pozostaje nam nic innego jak tylko robienie ich w chuja ... :P

Gość jestemjestem,
nie muszą robić ,ale chcą:)

Gość tez to znam...
ja tez odwdzieczam sie tym samym

Gość yet the same
takich facetow sobie wybierasz, to takich masz. Liczenie, ze zaklamany cassanowa zmieni sie w wiernego, odpowiedzialnego mezczyzne to jak wiara w to, ze prawiczki z tego forum stana sie kiedykolwiek pelnoprawnymi facetami. Jedno i drugie jest niemozliwe. Dlatego bierze sie ze srodka- madrego i pewnego siebie, dojzalego ale czulego- a nie pseudomaczo spod budki z piwem albo bananowego managera po protekcji tatusia...

Gość kompotzmaku
nie ch­uja tylko chu­jem facet robi ;-)

Gość dcsadsadasd
ja etz uwazam ze oni wszyscy tacy sa a ci co nie sa dobrze sie maskuja poprostu

Gość do yet the same
"takich facetow sobie wybierasz, to takich masz. Liczenie, ze zaklamany cassanowa zmieni sie w wiernego, odpowiedzialnego mezczyzne to jak wiara w to, ze prawiczki z tego forum stana sie kiedykolwiek pelnoprawnymi facetami. Jedno i drugie jest niemozliwe. Dlatego bierze sie ze srodka- madrego i pewnego siebie, dojzalego ale czulego- a nie pseudomaczo spod budki z piwem albo bananowego managera po protekcji tatusia..." otoz czasem przemadrzala jednostko dopiero z czasem wychodzi, ze z kolesia jest gnoj. A wybieralo sie kogos innego, na kogo pozowal. Niesttey nie kazdy ma doswiadzcenie zyciowe na podstawie klikudzisieciu facetow, zeby od razu pewne symptomy wylowic.

Gość bo faceci to ch..
ja juz nie wierze zadnemu z nich. Dlatego teraz tylko sie bawie i ciesze sie zyciem i leje cieplym sikiem na bande miekkich tchorzy oraz falszywych obłudników. Niech sie wala. Zadnych wyrzutow sumienia.

Gość bleeeeeeeeeee
Jest sie z nim kilka lat mysli sie ze to ten jedyny, wyjatek, ktory nie oszukuje, nie klamie itp itd .. a tu nagle .. SURPRISE !!i dochodzi do Ciebie ze dopiero poznajesz czlowieka ktoremu dajesz najpiekniejsze lata swojego zycia!!

Gość potworzyca__
bo oni tylko hu...mysla

Wybierasz taki wadliwych, może lepiej wybieraj?

Gość poranny kac
hah przecież z góry widać który zdradza a który nie a mimo wszystko laski na nich lecą bo cytuje "może się dla mnie zmieni" a potem wieli płacz bo jednak nic z tego

Ja starałam się wybierać tylko tych spokojnych, normalnych, ułożonych a i co z tego....jak jego zajebi*** koledzy i tak sprowadzili go do swojego poziomu kuźwa zerowego. Imprezy, kluby go-go, chlanie i szlajanie się..... Bo skoro wszyscy koledzy tak robiąto przecież to normalne !! Ja też już mam tego wszystkiego dosyć a co najgorzej że jest wszystko pięknie a potem sięokazuje -że zgłupiał i kilka lat poszło się pieprzy*

Gość Take it
To zacznij z nim chodzić na imprezy, zamiast narzekać

Gość yhyyy
Faceci są strasznie naiwni.. wystarczy, że jakaś małolatka zakręci przed nimi tyłkiem i uważają się za nie wiadomo kogo ;/ . wystarczy, że laska powie to co chcą usłyszeć i już nie pamiętają (a takich w dzisiejszych czasach pełno wszędzie, zrobią dosłownie wszystko jak się im facet spodoba i nie ważne czy ma kogoś;/) że w domu czeka na nich dziewczyna/narzeczona/żona która ufa i wierzy, że nic głupiego nie robi ;/ eh . i tak masz racę goodGirl_ : koledzy potrafią namówić do wszystkiego !!!! eh...

Tak jest gdy partnerem jest JAKIŚ facet, JAKAŚ dziewczyna. To że kogoś lubisz nie znaczy że automatycznie stajesz się dla niego KIMŚ.

Gość Master2_prawdziwy
A ja powtórze, to co ktoś wcześniej napisał : jakich sobie wybieracie, takich potem macie. I nieprawdą jest to, ze nie widać tego odrazu - często widać, tylko wy tego nie dostrzegacie.

Facet musi tak robić. Ty jako kobieta filtrujesz sobie adoratorów, a facet musi łapać kilka srok za ogon, żeby nie zostać na lodzie w razie olania. 🖐️

Gość zadowolonazona
a ja tam nie narzekam. Chu.e chu,jami, a babki nie lepsze. A to ze mamy klapki na oczach tez dotyczy obu stron. I nikt nie jest swiety. Ale czasami warto pobluznic, albo wymienic na inny model.

Gość autorko by Ty zwyczajnie nie
chcesz tego dobrego faceta. zechcesz jak będziesz miała 40 lat, ale nie będzie nikogo wtedy. teraz sobie radz ze swoimi idolami z hollywood.