Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szpilllleczka czerwona

Czerwone szpilki z czubem... modne? Nosić?

Polecane posty

Dostałam od siostry nienoszone czerwone szpilki... Problem w tym, że nie wiem czy takie buty są modne, teraz królują krótkie, masywne noski. A te buty mają czuby. Tu identyczny http://strony.toya.net.pl/riffe/wtf/09red.jpg Hot or not?

up, proszę o odp :(

Gość kariiimari
Są ostatnio modne, ale dla mnie okropne. Nie nosiłabym.

Modne? Myślałam, że własnie nikt takich nie nosi... teraz są okragłe kopytka chyba w modzie?

Gość kariiimari
Ale takie szpilki z czubami właśnie wchodzą z tego co widziałam. ;) Na razie mało kto takie ma, ale na jakichś pokazach itp. noszą.

Ale do długich wąskich dżinsów i białym luźnym t-shircie chyba pasuja? Te buty były dość drogie, szkoda mi je rzucać na dno szafy :)

Gość fvdfvdf
sliczne są i jak najbardziej modne, do szpilek ciemno granatowe jeansy rurki, czerwony pasek w tym samym kolorze i np czarny prosty obcisly sweterek z angorki, jak dla mnie bomba;) ale to juz wszystko zalezy od Twojego stylu:)

Gość idź pan w ch....
teraz raczej moda na okrągłe noski ale na czubki na pewno powróci , co jakiś czas moda wraca ;) na pewno nie kupowałabym

Gość niby klasyka to jest
no cóż zależy

Gość bnfcgnf
buty z okrągłym noskiem są ok, ale nie jakies extra modne..szpilki zawsze bedą modne, klasyczne buty;)

seksowne ! aaa wrzuce jeszcze swoje trzy grosze .. jak dla mnie kobiece pantofelki na wysokim obcasie z ostrymi noskami są MEGA SEKSI !!! DO TEGO Z ODKRYTYMI PIĘTAMI /choć niekoniecznie/ POEZJA ! UWIELBIAM JE ! ... szkoda tylko że tak niewygodne dla kobiecych paluszków :-(

Gość anna kaliska
I dlatego ja właśnie takie buty noszę - są mega wygodne, a wcale jakoś specjalnie dużo mnie one nie kosztowały. Ale ja na szpileczkach to mam spore doświadczenie, chodziłam na co dzień i jakoś tak poleciało. Teraz nie wyobrażam sobie siebie bez takiego obuwia ;-)

Gość gość
Bardzo fajnie beda wygladac do dzinsow w stylu boyfriend

Gość gość
Nie za bardzo... Owszem, czerwone nadal są modne, ale raczej bardziej zaokrąglone. Jakbyś szukała takich modeli, myślę, że bez najmniejszego problemu znajdziesz je na Eobuwie.

Dwa lata temu, kiedy zakładany był ten topik, szpilki z czubkiem były faktycznie nieco w odwrocie, ale teraz chyba wracają do łask. Najdroższe szpile od najbardziej hot projektantów mają ostre czubki. Mówi się zresztą, że to właśnie taki model (czubek + brak platformy) to klasyka, a nie noski migdałowe czy okrągłe. Jeśli chodzi o mnie (uwielbiam obuwie) to jakoś nie mogę się przekonać. Po co starać się sprawić, żeby stopy wyglądały na większe? Poza tym stopa nie ma takiego kształtu.

Gość gość
Raczej już nie. Choć może znów będą modne? Warto zatrzymac ;) A na dziś kup sobie jakieś ładne na Eobuwie na przykład:)

Gość gość
Myśle że z https://zoio.pl/odziez-damska/bluzki będą się fajnie komponować. Warto też zacznaczyć ze są to bardzo fajne i kolorowe koszulki. Więc nawet jeśli nie tu to gdzie indziej