mjluska89 1 Napisano Luty 17, 2012 JE KTOŚ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja jem, jest do kupienia Napisano Luty 17, 2012 budyń bez cukru, można go zrobić na mleku 0 proc. tłuszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjluska89 1 Napisano Luty 17, 2012 ja kupiłam w biedronce. jest napisane żeby dodać 2 łyżki cukru więc jest chyba bez cukru. i używam właśnie mleka 0% ale ile porcja może mieć kalorii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja jem, jest do kupienia Napisano Luty 17, 2012 jesli nie ma na opakowaniu danych dot. składu itd. to nie weim. Zamiast cukru uzywam odrobine słodzika w płynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjluska89 1 Napisano Luty 17, 2012 są ale ilość kcal podana jest w porcji z 2% mlekiem i cukrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja jem, jest do kupienia Napisano Luty 17, 2012 no to oblicz. jesli 2 proc. mleko w 100 ml ma -. a 0 proc. - ma - Jesli masz dac 200 ml czy 500 ml rachunek jest prosty. Policzyc roznice kalorii w mleku. po prostu. na opakowaniu masz napisane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja jem, jest do kupienia Napisano Luty 17, 2012 w sumie to masz wszystko na tacy a pytania zadajesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjluska89 1 Napisano Luty 17, 2012 a ile kcal ma mleko 2%? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wstukaj sobie w google Napisano Luty 17, 2012 kalorie 2 proc. mleko na opakowaniu mleka nie masz napisane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjluska89 1 Napisano Luty 17, 2012 ok 127 w szklance. ale nie wiem czy to wskazane w diecie. tam skrobia jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjluska89 1 Napisano Luty 17, 2012 nie używam takiego mleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość troche glupia jestes moze Napisano Luty 17, 2012 nie troche nawet.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjluska89 1 Napisano Luty 17, 2012 dlatego właśnie pytam bo nie chce żeby waga się zatrzymała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach