Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htrhrthtry45747u45quhtahkyirlk

Palenie papierosów to TAKIE DZIECINNE...

Polecane posty

Jak widzę ludzi palących papierosy chcę mi się śmiać z nich bo to takie dziecinne palić papierosy. Niedorośliście do odpowiedzialnego życia i swoje problemy i stres rekompensujecie paleniem tytoniu bo jesteście dziecmi nie potrafiącymi sobie poradzić w normalny sposób z stresem. To takie żałosne... Życzę wam podniesienia ceny za te śmierdzące fajki do 100 zł za paczkę. Wtedy będzie beka z Was dzieciaki!!!!!!!!!!

Gość beccko
Potrzebuje takich opinii bo rzcilam palenie 2 miesiace temu. Twoj post mnie motywuje :)

Gość kazdy kij ma dwa konce
Nie pluj jadem frustracie :classic_cool:

Akurat co do palenia to te dwa końce polegają na tym czy będziesz mieć czy nie raka. Nie jestem "frustratem". Po prostu jak widze, że dorosły ponoć 40 latek po wyjściu z samochodu idąc na zakupy przed nimi musi zapalić /jaki to ogromny stres przecież/ a po zakupach przed odjazdem samochodem również musi zapalić. Jeśli się wpatrzy w tą sytuację osoba nie paląca zauważy specyficzny wyraz twarzy mówijącej głod na papierochy, ręce drgaja sygnalizując szybką potrzebę zaspokojenia głodu tytoniowego... To mnie bawi bo jak dorosła osoba może pozwolić sobą rządzić przez nałóg i dawać miliardowe fortuny rodzinnym koncernom tytoniowym...

Gość burneika1990
A jak ktos pali dla przyjemnosci przykladowo do alkoholu?Bo ja musze cos w gebie trzymac i fajnie mi sie pali po alkoholu takie fajne odrzuenie czuje:)

Gość burneika1990
odurzenie no

Gość peleton
No do alkoholu to szlug ofkors tak fajnie smakuje i syci jakos:)

Gość berbecd
Ja tam lubie sobie przypalic a tak jak koledzy tu napisali do alkoholu to poprostu mus, dajem i to przyjemnosc w dupie mam choroby co mnie dojada za nascie/dziesiat lat zyje tu i tera!

Gość Anty-Papieros
Ja również jak widzę piękną dziewczynę która ma papierosa w ustach to mam ochotę podejść i jej wpie........ - I potem jedna z drugą dziwią się kiedy ich dziecko rodzi się chore lub kiedy potrzebują kasy którą 5 minut wcześniej wydały na papierosy.

Gość berbecd
bo ceny sa chore , na bialorusi czy w rosji gdzie nie ma duzej akcyzy wodka jest nie wiele drozsza od chleba kosztuje okolo 4zl fajki najtansze 3zl, kazdy powinien miec swoj wybor ja i tak nie skorzystam z zadnego leczenia bo nie chodze do lekarzy wiec wykryja w poznym stadium pozyje miesiac 2 i kipne moj swiadomy wybor, moj wujek pije codziennie i pali paczke fajek zyje juz 72 lata konskie zdrowie co nie?:)

A mnie najbardziej śmieszą licealiści, którzy myślą, że są tacy dorośli, chociaż w sumie to się już w gimnazjum zaczyna, a w tych czasach to i w podstawówce..i rzeczywiście to jest śmieszne, żałosne też, ale i smutne