Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lambda

Help!

Polecane posty

Mam tak cholernie dużo na głowie, że nawet nie chcę mi się myśleć. 5 rok studiów, wesele za 4 miesiące, dodatkowe aktywności na uczelni, magisterka jeszcze nie ruszona, parę weselnych rzeczy jest jeszcze do załatwienia, sesja, do której nie podeszłam w normalnym terminie ( 3 egzaminy) a ja siedzę cały dzień przed komputerem jednocześnie oglądając tv i się zamartwiam NIC NIEROBIĄC!!! Już nie wiem jak mam się zmotywować, bo stres nie działa... Terminy uciekają a ja w ciemnym lesie...

Codziennie robię sobie nową listę, ale jak zalegnę przed tv to koniec :( Jak pracowałam było inaczej, mialam duzo mniej czasu i potrafilam ze wszystkim zdarzyc a teraz ...

Gość a dlaczego
ułożyłaś sobie to wszystko naraz? trzeba bylo podzielic to na etapy: studia, magisterka, potem dopiero ślub

Myślałam, że dam radę ;( Ambicje czasami nas przerastają niestety ... Ślub za 4 misiące, a ja mam jedynie salę, orkiestre i fotografa ...

Gość kika1986
To mamy dokładnie ten sam problem, tyle, ze ja licencjat. I też kiedy pracowałam wyrabiałam się ze wszystkim. A na bezrobociu siedze przed tv i kompem i płaczę, że z niczym sobie nie radzę i jestem beznadziejna.

Gość a dlaczego
sala, orkiestra, fotograf to juz duzo, wiec bez paniki. Wypisz po kolei rzeczy do zrobienia i po prostu je realizuj. Zobaczysz, ze jak zaczniesz, to sie wkrecisz