Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dudkaaa

spóźniona tabletka

Polecane posty

Gość dudkaaa

Witam, Kochani chciałam zapytać Was czy zdarzyło Wam się zapomnieć tabletki w pierwszym tygodniu brania nowego opakowania? Ja zapomniałam wziąć 5, a dokładniej, wzięłam ją 16 godzin pozniej.... wiem, ze aby zachowac wlasciwy czas dzialania antykoncepcyjnego powinno sie ja wziac do 12 h. Niestety zbagatelizowalam sprawe i kochalam sie z narzeczonym 2 dni pozniej. Jak myslicie, czy wielkie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze ?? Pozostale tabletki bralam jak zawsze. Pozdrawiam

Gość gKuswRFjPXrzVG
Bez obazry, ale moc moze miec silnik w samochodzie :-) Ogolnie rzecz biorac szyfrowanie nie ma zadnego wplywu na przepustowosc sieci bezprzewodowej, a przynajmniej tak powinno byc w teorii. Dlaczego pisze w teorii? poniewaz router bezprzewodowy moze nie wyrabiac z przetwarzaniem danych.Ogolnie rzecz biorac jesli masz mozliwosc korzystania z WPA2 to z niego korzystaj, poniewaz tylko WPA2 w tej chwili daje 100% bezpieczenstwo (pod warunkiem korzystania z odpowiednio dlugiego hasla), ani WPA, ani tym bardziej WEP, takiego bezpieczenstwa nie gwarantuje.Kolejna sprawa standard 802.11 N moze dzialac w 2 czestotliwosciach: 2,4 GHz i 5 GHz, ale z tym nie bede Ci juz mieszac :-)Jesli dziala Ci wolno internet sprawdz jak to lacze zachowuje sie na kablu jesli jest poprawa, to reszta zalezy od zasiegu, twojego urzadzenia, oraz ewentualnie od czestotliwosci na jakiej dziala Twoja siec. Szyfrowania bron boze nie dotykaj, zostaw sobie WPA2.