Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilia23

Starania..Kolejny miesiac nadziei..

Polecane posty

Gość kszeuszka
Ewia trzymam kciuki!!! Ja jadę w czwartek :)

Witajcie dziewczyny. dziś mam 42dc, w końcu kupiłam test (a nawet 2 tak na wszelki wypadek). zrobiłam go zaraz po przyjściu z pracy i doznałam wielkiego szoku- 2 kreseczki:) jakoś nie mogę w to uwierzyć... Mocno trzymam za was kciuki

Kochane Staraczki! Przeczytałam dzisiaj artykuł że najlepszym okresem na staranie się o dzidziusia jest...wiosna. Czyli miesiące marzec,kwiecień i maj. I powiem wam że coś w tym jest... Z mężem staraliśmy się o dziecko prawie rok... I właśnie w maju się udało...! Teraz mam duży brzuszek i za ok 2 tyg nasza dzidzia będzie z nami. A co ciekawe moja siostra i koleżanka też zaszły w ciążę właśnie w maju... Także dziewczyny cierpliwości,wiosna tuż tuż... Życzę wam żeby wraz z wiosna pojawiły się w waszych brzuszkach małe fasolki!

Gość kszewuszka
Agataz Ogromne Gratulacje!!! :) Poproszę o ciążowe fluidki ... ;)

Gość kszewuszka
Mam nadzieję,że posypią się następne brzuszki... :)

Gość ewia84
witajcie dziewczyny, jestem po wizycie. To była jakaś masakra - od godziny 16.00 do 18.30 siedziałam w malutkiej poczekalni a wokół same panie z brzuszkami, serce mi pęka jak na nie patrzę :( Chodzę prywatnie do endokrynologa - ginekologa (świetny lekarz, podobno najlepszy w moim mieście), a dzisiaj po przyjściu dowiedziałam się, że doktor ma kontuzję kolana i nie będzie go przez miesiąc... zastępowała go jakaś młoda Pani doktor, zrobiła mi to usg, ale wcale mnie nie podniosła na duchu, że trzeba być dobrej myśli czy coś. Na prawym jajniku - pęcherzyk 25mm, na lewym liczne drobne pęcherzyki. Na dodatek powiedziała mi, że nie jest pewna czy to jest nowy pęcherzyk z tego cyklu czy jeszcze z poprzedniego. Określiła pęcherzyk jako duży i że lada moment powinien pęknąć. No właśnie POWINIEN. W zeszłym miesiącu miałam pęcherzyk w największym stadium - na lewym jajniku 23mm a na prawym mimo, że doktor nie zobaczył jakiegoś dużego pęcherzyka, to na jednej z wizyt okazało się że jednak było na nim jajeczkowanie bo był ślad po ciałku żółtym. Z mojej dedukcji więc wynika, że aktualny pęcherzyk na prawym jajniku jest nowy - z tego cyklu. Chociaż już sama nie wiem... dziewczyny tak bardzo bym chciała...

agataz89 gratulacje:) cieszę sie bardzo:) ewia nic sie nie martw, na pewno bedze dobrze:) emilia u mnie to samo:) juz sama nie wiem co myśleć.

nie, nie robiłam. jesli jutro nie bedzie @ moze kupie jutro. tylko nie wiem czy robic od razu czy poczekac do srody i z porannego moczu.

no tak właśnie mi się wydaje. ale i tak sadze ze w nocy albo jutro @ przyjdzie:) zastanawia mnie tylko ta podwyzszona temperratura..nigdy wczesniej tak nie miałam..2 tygodnie..no ale co bedziemy gdybac;p zobaczymy co bedzie:)

no tak właśnie mi się wydaje. ale i tak sadze ze w nocy albo jutro @ przyjdzie:) zastanawia mnie tylko ta podwyzszona temperratura..nigdy wczesniej tak nie miałam..2 tygodnie..no ale co bedziemy gdybac;p zobaczymy co bedzie:)

Ponoc podwyzszona temp utrzymuje sie do momentu wystapienia @..wiec jezeli utrzymuje sie dopiero kilka tyg to moze byc oznaka ciazy

Ja juz tez sie zastanawialam czy kupic jutro test..ale zawsze jak juz go kupie na drugi dzien dostaje @.. wiec teraz chyba sie troszke dluzej wstrzymam:) trzymam kciuki za Ciebie zeby sie udalo:)

no ja własnie też sie tego obawiam. o temp słyszałam własnie ze wdniu wystapienia powinna spaść a ja mam dzis 37,2 więc nie wiem. zobaczymy jutro:) trzymam kciuki za ciebie:) zobaczymy co bedzie jutro:)

dzięki dziewczyny.. pozostaje wam tylko czekać, albo zrobić test. ja cały czas mam wszystkie objawy jak przed @. tyle, że ta temperatura co najmniej od tygodnia 37,3 więc elle22 może też Ci się udało:) powodzenia przy ewentualnym testowaniu

Gość ewia84
No i jak tam dziewczynki - testowałyście? chyba wszystkie czekamy z niecierpliwością i trzymamy kciuki za 2 grube kreseczki!

Gość kszewuszka
:)

Ja jeszcze nie testowalam..jakos sie boje..ale @ narazie nie ma :D

no ja też nie:) ja mam małe plamienie, takie brazowe ale nie ze cały czas tylko bylo raz przez chwile i juz koniec. ale mysle ze to @ przyjdzie. ehh...zobaczymy jeszcze pozniej.

no zgadzam sie z toba:) przyjdzie czy nie przyjdzie..ehhh...

@ przyszła. no trudno, kiedyś sie uda:) mam nadzieję;p a co u ciebie??

Gość kszewuszka
Witam! Byłam dzisiaj u lekarza i byłam w szoku... 10 dzień cyklu i 1 pecherzyk 25mm! Więc staranka dzisiaj już były ;P W poprzednim miesiącu po clo w 9 dniu cyklu miałam 2-15mm... Zobaczymy tym razem jak to będzie :) Pozdrowionka!!

Trzymamy kciuki zeby sie udalo:) a mnie juz 3 dni po spodziewanej @ i dalej nic..

Gość kszewuszka
Też trzymam za Ciebie :) W pierwszej ciąży test robiłam w 39 dc w dzień dziecka i wyszły dwie grube krechy. Boję sie tylko żeby z tego mojego 25mm pęcherzyka jakaś torbiel się nie zrobiła... ale od godziny już mnie jajnik pobolewa,takie kłucie to może pęknie? ehhh.... jeszcze sie martwię tym,że nie mam śluzu płodnego,tzn bardzo mało :( od 3miesiecy biore wiesiołek ale nie widze poprawy :(