Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady_Baby

Pocieszcie wywalili mnie ze szkoly ;( Juz drugi raz walczylam...

Polecane posty

Nie potrafiłam pogodzic pracę ze szkoła;( Jak znaleźć sily by zaczac od nowa ;( dosyc mam

Gość njijoi
z jakiej szkoly? policealnej?

Gość jestt sliczna
mnie juzz 5 razy wywalili ,

mnie tez raz wywalili :) ale to za nieoddanie indeksu w terminie wiec nic powaznego wiec latwo bylo odkrecic

Gość jestt sliczna
ja tez wylatywalam przez prace ;/

juz musztarda po obiedzie jak znalezc sily by zaczac od nowa..?;( nie widze sie w innym zawodzie, czuje ze to moje powolanie..;/ chyba obciach zaczynac trzeci raz yen sam kierunek na tych samych studiach...;/ wstyd przed samymi wykladowcami...;/ w koncu do trzech razy sztuka..;(

Gość fadfadfadf
jaki kierunek? to ja Ci powiem czy warto

Gość biribitycelebriti
bejbi co sie martwisz szkola jest dla matolow, ja mam magistra i pracuje jako opiekunka, 5 lat studiow, magisterka na 5, sredna 4,9 i zarabiam 1500 na miesiac.....daj spokoj, swiat sie od tego nie wali.

tak tylko ze ja teraz pracuje jako "przynies, wynies i pozamiataj.." za marne 900 zł.. yyyhh jakos rozwijania kariery tutaj gdzie robie nie widze perspektyw..;/

czuje sie jak kompletny debil ktory cos zaczyna a nie moze skończyć.. chce w totka wygrac..:(

Gość biribitycelebriti
ja terz bym chciala:D najlepiej 33 miliony hehe:D nie pekAJ bedzie dobrze, teraz nawet ze szkola marne szanse na dobra robote. moj brat nie ma matury a siedzi w szwecji ma wlasna firme budowlana, piekny 8pokojowy wlasny doom i kupe szmalu. czyli sie da. a ja -naukowiec od podcierania dup heheh ironia losu

Gość lnolno
a co to za kierunek scisly?

Gość po zadnym kierunku praca
nie jest gwarantowana! ja jestem inż. a pracy w zawodze nie znalazlam poki co, pracuje jako dziennikarka za 2000 i robie mgr zaocznie, tez po 3 latach zostalam skierowana na powtorzenie (hehe czyli mnie wyrzucili) poczekalam rok i wrocilam na zaoczne

wiem ale nie ma nic gorszego nic uczucie nie spełnienia..;/ czlowiek marzy, prawda anie ma nic piekniejszego gdy sie marzenia ku spelnieniu sa w zasiegu reki a ogranicza brak możliwości:(

Gość powiedz jaki to kierunek
bo to wazne. proponuje poszukac lepiej platnej pracy, moze uda sie cos znalesc za 1500 a to juz prawie 2 razy wiecej niz ci placa teraz

Gość lnolno
ile masz lat

Gość zaden kierunek nie jest
warty tego zeby go skonczyc idac po trupach do celu, po co sie katowac jak i tak z praca ciezko, lepiej wyjechac za granice

moze faktycznie jestem za tepa bardzo popularny kierunek malo kto go konczy;) farmacja ;)

Gość lnolno
farmacja jest kierunkiem scislym?:D od kiedy

Gość lnolno
lat masz?

gdzie ja znajde prace za 1500 zl ze srednim wykształceniem? coz mialam 16 lat jak poszlam do pracy, jak na swoj wiek mam dosc bogate CV, ale to tak naprawde jest to wieeelkieee gówno..

Gość htthtrh
Nie pracuj i po problemie.

a co nie jest..? chemia leków (wzory antybiotykow, sulfonamidow,itp) analiza leków ( kationy, aniony itp.) czysta chemia...

moze jak juz drugi raz nie wyszlo to sie poprostu nie nadajesz na pierwszym roku uwalilas ? ja w poniedzialek zaczynam nową prace lepiej płatną na początek mam 14 zł netto na godzine i jak zrobie premie to juz ode mnie zależy

taaa nie pracuj i wpieprzaj tynk, przynajmniej sobie drzwi do kuchni poszerzę..

z wlasnego doswiadczenia widze ze ci ludzie co maja srednie czesto wiecej zarabiaja niz ci co maja magistra i w dzisiejszych czasach dyplom nie jest wyznacznikiem inteligencji a ni statusu spolecznego :)