Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariettta

Które rajstopy wybrać?

Polecane posty

Gość zelixaaaa
ze wstazka niebieska :D

Gość wychylylbymy
Mi osobiście pierwsze się podobają

Gość jedne i drugie są
śliczne ale wybrałabym pierwsze bo delikatniejsze :) też zależy jaką masz sukienkę bo jak bardzo prostą to lepiej te drugie rajstopy a jak bardziej ozdobną to te delikatniejsze

Gość Palomaaaaa
Te pierwsze nie podobają mi się, będzie wyglądać tak, jakbyś miała jakieś strzępy chusteczki pod rajstopą

co za różnica skoro i tak ich nie widać. poza tym wybierz maksymalnie wygodne, a nie z jakimiś wstążkami. takie to na noc poślubną;)

moim zdaniem lepiej wygladają normalne, gładkie cieliste... nogi wygladaja wtedy naturalnie. A takie biale z ozdobami to juz do kazdej sukni za bardzo odpustowo

tkie biale to chyba juz troche nie modne to takie ''komunijne''. Cieliste cos jakby perlowe beda eleganckie i nie beda kolidowac z roznego rodzaju ozdobami :)

Gość mariettta
Dzięki! Teraz mam jeszcze większy dylemat. pozdrawiam

jesli masz dylemat to moja rada jest taka... kup sobie jedne cieliste, jedne biale i jedne z jakimis wzrokami... rajstopy to nie az taki wydatek. A w dzien slubu, albo kiedy bedziesz miala juz suknie w domu - przymierzysz sobie wszystko w domu i zobaczysz w ktorych Ci najlepiej... nie ma co sie stresowac rajstopami - i tak nikt na to nie zwroci uwagi :) pozdrawiam