nie chcialabym byc niegrzeczna 0 Napisano Luty 17, 2012 mam sie rozwlekac czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie chcialabym byc niegrzeczna 0 Napisano Luty 17, 2012 chodzi o komputer rodzicow ktory jest uzywany do internetu i pisania pism. ogolie parametry mial fajne bo gralam na nim, nic sie nie cielo itd. odkad sami zajmuja sie komputerem zwolnil. zrobilam co umialam - wyczyscilam rejestr, tempy, itd itd za pomoca ccleanera, przeskanowalam, zdefragmentowala, usunelam pliki uninstall do dodatkow, zaktualizowalam przegladarke a nadal strony otwierja sie wolno. mam 10mb sciagania i 0,8 wysylania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie chcialabym byc niegrzeczna 0 Napisano Luty 17, 2012 xp tu rzadzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet z kulturka osobista Napisano Luty 17, 2012 rozumiem przeskanowane antywirusem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość formatuj go Napisano Luty 17, 2012 ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet z kulturka osobista Napisano Luty 17, 2012 wypróbuj zmianę przegladarki i sprawdz czy net tak samo chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie chcialabym byc niegrzeczna 0 Napisano Luty 17, 2012 tak skanowalam -mam avasta. po moich zabiegach troche mu sie poprawilo ale nadal internet slabo chodzi-szczegolnie gry pierwszy raz uruchamiam przegladarke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie chcialabym byc niegrzeczna 0 Napisano Luty 17, 2012 mam 2- explorera i firefoxa i tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet z kulturka osobista Napisano Luty 17, 2012 jesi twardziel juz długo był używany to nalezy go sformatować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie chcialabym byc niegrzeczna 0 Napisano Luty 17, 2012 niekoniecznie chce go formatowac bo mam tu program niezbedny rodzicom a za cholere go nie skonfiguruje. czyli wiecej nie wywalcze nic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość greyfox Napisano Luty 17, 2012 reinstalacja systemu pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość formatuj go Napisano Luty 17, 2012 sprobuj ten program przegrac na pena i zobacz a nuz widelec bedzie dzialal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie chcialabym byc niegrzeczna 0 Napisano Luty 17, 2012 nie nie .... ro jest subiekt 4 stary dosowski program gdzie trzeba zaimportowac archiwa ale chyba z poziomu dosa czy jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość formatuj go Napisano Luty 17, 2012 wlasnie ze dosowski to jest duza zansa ze to wszysko bedie w 1 katalogu, zobacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gregreegf Napisano Luty 17, 2012 przeskanuj komputer tym http://is.gd/Og0duB jak nic nie znajdzie to format i zmiana systemu na jakiś normalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pepi_ Napisano Luty 17, 2012 Programy DOSowskie sa idealne w swej prostocie, ze wystarczy przekopiowac wszystkie pliki dotyczace danego programu na przenosny nosnik danych, a potem znowu bedzie dzialal jak na powrot go przekopiujesz. Zgadzam sie z przedmowcami, ze najlepszym wyjsciem i w 100% skutecznym jest format dysku i reinstalka systemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach