Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On już sypiący się 25

Mój wygląd się postarzał. Mam być samotny?

Polecane posty

Przerzedziły się włosy, skóra na twarzy postarzała, twarz straciła wyraziste, ostre rysy, stałem się totalnie podtatusiały. Nie radzę sobie z tym. Mam sobie dać spokój z kobietami?

Gość Remicja
Weź się za siebie, przed Tobą dopiero najlepsze lata. Sport i mądra zmiana diety powinny postawić Cię na nogi. Rzuć fajki, nie pij tyle, w razie potrzeby przebadaj się, zamiast jojczyć nad szarą cerą :o

Dbam o to wszystko. Jednak takie rzeczy jak łysienie to są w genach. Zaczynam wyglądać jak przeciętny szarak, jak nudny urzędnik

Gość taki facet musi miec
duzo kasy

Myślę nawet nad operacjami plastycznymi

Gość wtornik
no weź... siłka , basen, zresztą bez przesady - kobietom aż tak baedzo zmarszczki nie przeszkadzają ja mam za to kurze lapki i to mnie martwi

Gość wtornik
a w ogole zastanawiam się, wszyscy faceci mają jakiś problem z tym łysieniem, kobietom przeważnie to nie przeszkadza

Ale ja chcę sam się czuć osobą młodo wyglądającą

Czyli mam się poddać?

Gość karina27789
twarza bym sie nie przejmowala, u faceta to nie jest wazne czy ma zmarszczki czy nie. wg mnie wazniejsze sa inne rzeczy np. sylwetka - musisz dbac o szczupla sylwetke, o to zeby nie wyhodowac brzucha, zdrowo sie odzywiajc i uprawiajac sport bedziesz sie czul lepiej, bedziesz chodzil wyprostowany a twoj chod bedzie energiczny. ubior - tu ciezko mi cos doradzic bo nie wiem jak wygladasz. przede wszystkich ciuchy dobre gatunkowo, porzadne buty, pasek, meskie ciuchy, a nie jak dla gimnazjalisty, unikaj nudnych polaczen. jak bedziesz chodzill zgarbiony i w nudnych ciuchach to zdziadziejesz w mig.