Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelaaaa369

wredny facet

Polecane posty

Gość angelaaaa369

hej nie wiem co myslec na temat swojego faceta...kiedy sie nie klocimy jest nam tak dobrze ze az przesyt choc nie do konca mu ufam zawsze jak sie poklocimy jest dlamnie tak wredny ze szok nie przebiera w slowach mowi ze juz mnie nie chce nie kocha itp. nie odpisuje mi na smsy,,, nie wiem co myslec moze faktycznie mnie nie kocha? a godzi sie ze mna z braku laku bo nie ma zdnej innej.. jak myslicie?

Gość vgfbdb
MA piekna przyjaciolke ktora kocha, a z toba nie chce byc bo juz mu sie znudzilas. Nie planuje z toba przyszlosci bo nie jestes kobieta jego zycia a boi sie ciebie zostawic bo nie chce zebys cierpiala

Gość angelaaaa369
raczej nie nazezy do takich ktorzy sa z kims co sa na sile bo nie chce zebym cierpiala wykluczone

Gość aaa22
mysle ze to juz nie ma sensu,ja bym nie byla w takim toksycznym związku.

Ja, widzisz, zawsze bardzo zwracam uwage na to jak ktoś sie kłóci. Słusznie zauwazyłaś, ze temu chłopakowi, nawet w pokojowych czasach nie bardzo ufasz. Ponieważ w momencie kłótni, on cię najzwyczajniej odrzuca. I to dokumentnie. Ja mogę zaufać tylko osobie, czy to chłopakowi, czy koleżance, czy komukolwiek, tylko wtedy gdy sie pokłócę. I wtedy się okazuje dopiero, czy szukamy porozumienia, czy może ktos mnie poniża, zastrasza, albo szantazuje. To się naprawdę sprawdza.

Gość angelaaaa369
koralowa dziekuje za madra odpowiedz:) moje zdanie jest takie ze wychodzi z nigo wtedy ta prawdziwa twarz a wiecie co najlepsze ze to moa wina podobno bo ja oszukuje go... a szczerze czasami musze bo nie mam zadnej prywatnosci jest chorobliwe zazdrosny i podejrzliwy... napwno niogo nie ma ale w klotni zdolny jest do wszystkiego... trzyma mnie tylko to ze jest tak fajnie nam jak nie ma klotni

Gość chyba was nie zaskocze
Koralowa- bardzo ciekawe jest to co napisalas nie wiedzialem ze tak mozna sprawdzac ludzi. Coś chyba w tym jest

Gość chyba was nie zaskocze
Koralowa pewnie teraz dumna bo dwie osoby pochwalily jej komentarz :D:D

Gość angelaaaa369
Latwo jest mowic komus ze ja bym go olala maswoje wady i zalety ale kazdy mi powtarza ze on nie jest dla mnie bo nie ma szacunku itp.. tylko nie mam sposobu jak o nim zapomniec .... bo jak jest wszytsko dobrze to niemal zjadla bym go...