Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodazdre

i co teraz...

Polecane posty

Gość mlodazdre

? Tak postanowilam tu napisac bo jestem w trudnej sytuacji.nie wiem od czego zaczac...moze od poczatku. Chodzilismy ze soba 5 lat i przytrafila sie wpadka...rodzice od razu slub,wesele. W 6 miesiacu poronilam ale slub i tak sie odbl. Na poczatku bylo ok, wiadomo cieszylismy sie soba potem jego rodzice sie zaczeli wtracac, robilo sie coraz gorzej...odezwala sie do mnie moja dawna milosc.spotkalam sie z nim raz,moze dwa razy.on tez mial kogos ale dla nas to bylo takie odbicie sie od codziennosci-rutyny.rodzice meza robili coraz gorsze jadki, pewnego dnia gdy wrocilam z kolezanka z pizzy maz oswiadczyl ze mam sie wynosic bo rodzice mu powiedzieli zwe kiedy on w nocy pracuje ja przyjmuje chlopow...uwierzyl ale jak na litosc boska mialam to robic skoro mieszkalismy z nimi pod jednym dachem???blo bardzo zle...az pewnego dnia okazalo sie ze jestem w ciazy. I to byl chyba znak od Boga bo pomimo tego wszystkiego sprobowalismy od poczatku. Urwwalam kontakt z "kolega" bo jak stwierdzil powinnam usunac bo to moze byc jego chociaz ja bylam pewna ze to meza.ale kontakt tez urwalam bo teraz najwaznejsze bylo dobro Naszego malzenstwa.jego rodzice zrobili mi pieklo, nawzywali od k... I nie tylko.mialam zagrozona ciaze,lezalam caly czas to przez te wszstkie stresy ale ja nigdy nie powiedzialam mezowi o tym drugim.dzis minelo 8 lat. Przez ten czas kupilismy sobie mieszkanie, mamy dwoje dzieci i jestesm bardzo szczesliwi. Ale nagle dowiaduje sie ze moja wielka tajemnice wysypala moja przyjaciolka na swiatlo dzienne. Niby mowi ze wie o tym siostra meza...i co teraz?? Trwac w klamstwie i twardo sie wypierac czy powiedziec prawde??wiem ze odejdzie...a ja juz nie bede miala po co zyc...a moze udawac ze sie nic nie stalo i czekac na rozwoj sytuacji...jejku gdybym mogla cofnac czas...tak bardzo sie boje co bedzie dalej.wiem ze bardzo haotycznie i z wielkimi bledami to opisalam ale nie umiem w tej chwili inaczej.

Gość średnia i kac
Robiłaś jakieś testy wiesz w ogóle z kim masz to dzieckfo?

Gość mlodazdre
Wiem nawet sie nie zastanawialam...to wypisz wmaluj maz. A z tm drugim to tylko dwa razy moze sie spotkalismy...

Gość średnia i kac
Na twoim miejscu nie kłamałbym to już nic nie da, jeżeli siostra twojego m wie to jego rodzice też, więc jest trzy na jedną. Teraz to bym postawił na jedną kartę przyznał się i liczył na wybaczenie. Macie dwójkę dzieci może będzie na tyle odpowiedzialny ze względu na dzieci nie zażąda rozwodu labo wybaczy. Tak czy inaczej jak facet dowiaduje się o zdradzie to jest zabity emocjonalnie

Gość średnia i kac
oczywiscie przyznał tylko wtedy kiedy m się o to zapyta jak nie porusza tematu to nic ni mów żyj z tym do końca życia - taka pokuta...