Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waska w pasieeee

Hej podszywy poprawcie mi humor!

Polecane posty

Gość waska w pasieeee

Licze na Was;-)

Gość waska w pasieeee
dobrze pcha sie i na gazie lubi ostra jazde :classic_cool:

Gość waska w pasieeee
ani mi się śni!

Gość waska w pasieeee
a w sumie nie poprawiajcie mi humoru, nie jestem tego warta 🖐️

Gość waska w pasieeee
slabiutko slabiutko:-DDawajcie dalej!:-D

Gość waska w pasieeee
jem kupe i mam nieogolona dupe

Gość waska w pasieeee
uważaj byś nie obudził się w hotelu o pustym portfelu:classic_cool:

Gość waska w pasieeee
Ubrana w szałowy kostium kąpielowy autorstwa Tomasza Jacykowa-składający sie tylko z czapki myśliwskiej Hrabiego Barry Kenta oraz wyposażona w szkło powiększające dziadka Ambrożego- najsłynniejszego filatelisty w Grajewie-wyruszam na miejskie trotuary aby w pozycji kolankowo-łokciowej badać życie intymne mchów i porostów zamieszkujących spoiny kostki brukowej.Przed niepożądaną penetracją jakiegoś napalonego intruza chroni mnie korek analny z końskim ogonem.

Gość waska w pasieeee
jestem tak tępa, że nawet nie wiem, że na dobry podszyw trzeba sobie zasłużyć :classic_cool:

Gość waska w pasieeee
A moze cos mniej wulgarnego?Prosze Was;-)

Gość waska w pasieeee
Proszę na pobliskiej zajezdni kierowców do tańca:classic_cool:

Gość waska w pasieeee
Stac Was na wiecej kochani;-)

Gość waska w pasieeee
nie mogę się zdecydować, czy chce czy nie chce żebyście się podszywali ahh pojebalo mnie do reszty

Gość nosem w kałuże
ten długi jest dobry :) tylko jeden podszyw umie takie teksty pisać. to mój ulubiony:)

Gość waska w pasieeee
lubię w dupę :)

Gość dddfffffdd
haha ten o Jacykowie i spojeniach kostki brukowej dobry jest niech coś jeszcze napisze jeszcze!!!!!!!!fajnego!!!!!!!!!!!!!

Gość waska w pasieeee
rucham kota jak sie miota :classic_cool:

Gość waska w pasieeee
pierdze sobie na dlon i daje kolezankom do wachania :classic_cool:

Gość waska w pasieeee
hahaha:-D

Gość waska w pasieeee
Po obejrzeniu kolejnego odcinka anime "Czarodziejka z księżyca", przebrany w kostium szturmowca z "Gwiezdnych Wojen", pogwizdując Marsyliankę, przemykam chyłkiem bocznymi uliczkami podążając uparcie z sercem pełnym radosnej niepewności i oczekiwania do garażu pana Władysława zwanego w pewnych kręgach człowiekem - herbatnikiem, celem poddania się zabiegowi liposukcji przy użyciu odkurzacza marki Zelmer z regulowaną siłą ssania.

Gość waska w pasieeee
co niedzielę chodzimy z ojcem na giełdę samochodową, zawzięcie targujemy się ze sprzedawcami udając, że stać nas na auto :classic_cool:

Gość waska w pasieeee
witaj w domu Simba :D

Gość nosem w kałuże
haha czarodziejka :D dziś oglądałam , moje ulubione anime :P :classic_cool: "człowiek herbatnik":P

Gość waska w pasieeee
kręce loki na z użyte papiloty

Gość waska w pasieeee
Hakuna matata :classic_cool: !

Gość waska w pasieeee
Codziennie wczesnym popołudniem,przebieram się w stroj batmana kupiony w biedronce oraz dziurawe rajstopy mojej babci,przewieszam przez szyje lorgnon mojego dziadka,po czym z zachowaniem szczególnej ostrożności,cicho i niepostrzezenie niczym oddzialy marines,wykradam się z wynajmowanego mieszkania w bloku,by za chwile odważnie i dostojnie niczym przestraszny struś pobiec do pobliskiego parku celem odświeżającej kąpieli w fontannie.Kiedy już skoncze,leze przyczajony w gestej trawie niczym mlody gepard czyham na moja ofiare.Gdy tylko ujrze przez lorgnon mojego dziadka,babcie wracajaca z zakupow,wyskakuje zwinnie z gestej trawy porastającej park,i z rykiem chorego pterodaktyla rzucam się na ofiare,by czym przedzej wyrywac jej torbe pelna słoneczniku i parowek z biedronki.Nastepnie szybko,bezszelestnie i nie zauważony przez nikogo wracam do mojego lokum w bloku by w spokoju posilic się moim lupem i zawisnąć do gory nogami na balkonie,po czym oddac sie z tej perspektywy obserwacji otoczenia i myslac ze nikt tego nie zauwazy.

Gość waska w pasieeee
Po zakonczeniu obchodu porannego w rewirze wejherowo poludniowo-polnocne przebieram sie szybko i sprawnie w toalecie budki z zapiekankami Mariola w lateksowy kostiumik. Pod budeczka czeka juz na mnie pan zdzisio i jego czerwony maluch, ktory wiezie mnie na wystepy goscinne do domu spokojnej starosci Kunegunda. Tam popedzany pejczem przez pania Jadwige wykonuje taniec erotyczny z krokami podstawowymi kujawiaka i spiewam na caly glos Nosa Nosa w tonacji wczesny Elvis.

Gość waska w pasieeee
w smutne jesienne wieczory układam ze starych kartonów coś na kształt mównicy, przed nią sadzam gromadę pluszowych misiów a sam zasiadam za kartonami i waląc w podłogę nie pierwszej świeżości mopem,wyobrażam sobie że jestem Marszałkiem Sejmu i otwieram posiedzenie

Gość waska w pasieeee
Pragne podzielić się z wami moim problemem, który nurtuje mnie od lat i spędza sen z powiek. Otóż nagminnie i nałogowo podkradam się do pacholąt spieszących do szkoły i kradnę im z ciężkich plecaków zeszyty od muzyki . Siadam w ustronnym miejscu i przygryzając z wysiłku język rysuję w pięcioliniach misterne wzwiedzione kutasy. I tu się rodzi pytanie. Czy w takim zapisie klucz wiolinowy jest elementem nieodzownym czy jedynie snobistycznym ozdobnikiem?

Gość nosem w kałuże
podszyw chcę Cie poznac :D