Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myster pajac

dlaczego w TV w filmach i reality show pokazuja cycki a pały cenzuruja?

Polecane posty

Gość myster pajac

Jak mnie to irytuje? Nas kobiety moga bezkarnie pokazywac od gory do dolu a my na co mamy patrzec? W dupie mam klate! Tak jak oni sobie cyckiem oko naciesza ja tak chce parówa. Czysta dyskryminacja. Pipke tez pokaza, to dlaczedo nie pałe? Bo co?

Gość będę pomarańczowa
Ty sobie palcówkę strzelasz?

Gość załosne
mnie tak samo to o wsieklizne doprowadza!!!!!!! wszędzie tylko te cyce sztuczne czy prawdziwe. co nie wlacze to same wymiona!! obrzydliwe to już jest. ja tez bym chciała ogladnac jakiegoś fajnego faceta nago. a nie k***a baby same machające mi dupskiem jakims przed ekranem. czemu wogole one te c**y pokazuja a faceta już na dole nie pokaza. ja jakos kobieta może tez sobie nie wyrazam zgody na to?! my to mamy już gdzies? wszędzie zeszmacone sa te baby dupodaje l*******gi szarpane za kudly doprowadzene do pionu jak suki. az się kobieta nie chce byc

Gość gość
pewnie dlatego żeby maksymalnie zeszmacić kobiety, a facetów jednak lepiej się traktuje... Wejdź sobie na taką interię. Na głownej stronie są linki do zdjęć gołej szmaty. Ja się pytam, czemu nie ma zdjęć do nagiego faceta, tylko wszędzie te ku/\\rvy? albo taki dziennik gazetka co wychodzi co tydzień w piątki, z wiadomościami. Na końcu zdjęcie gołej szmaty, i tak już od 20 lat. Nigdy nie dali zdjęcia nagiego faceta, a przecież gazeta jest dla kobiet i mężczyzn, wszyscy to kupują... Im chodzi żeby kobiety poniżyć i zeszmacić jak najbardziej.

Gość gość
dokladnie! dalej patriarchat, dalej nierowne zarobki. w krzyzowce do gazety jak zyje 30 lat tak zawsze jest gola baba. obok powinien byc goly q**s. ma byc rownosc !

Gość gość
:D:D

Gość gość
mnie też to obrzydza strasznie, ale nie mam na to wpływu. Pociesza mnie tylko myśl, że te gołe szmaty kiedyś się zestarzeją i jak będą miały np 45 lat to będą dostawać wścieklizny, gdy ich uroda już przeminie a ich mąż/partner będzie sobie oglądał gazetki czy filmy z takimi gołymi szmatami jakie one były za młodu... karma wraca.

Gość gość
bo pały są obleśne i ludzie, którzy by jedli posiłek podczas oglądania mogliby zwymiotować, a od cyckow nikt jeszcze nie zwymiotwal, cycki sa neutralne, jak czesc klatki piersiowej, a pala wygląda jak owłosiony grzyb albo robal jakiś fuuuuj :O

Gość gość
a dla mnie cyce są oblesne i te wywalone doopy jak do s/rania. poza tym ci\\ipa jest bardziej oblesna od ptaka!

Gość obecny
przestańcie już marudzić kobiety , sprawa jest prosta , gdy kobieta zupełnie do naga rozebrana opala się w szuwarach to opinia publiczna ocenia sytuację , przecież kobieta chce się opalić ładnie nago i co w tym dziwnego , natomiast gdy facet w szuwarach zdejmie galoty albo paraduje w koszuli długiej i na widok kobiety pokazuje kindybała to natychmiast jest awantura , że wariat , zboczeniec , idiota i debil ponieważ z kindybałem na wierzchu paraduje

Gość gość
jehehhe obecny ja w te wakacje nad wisla w centrum miasta przezylam szok, chcialm kocyk rozlozyc, wszędzie pelno ludu , a w jednym miejscu dziura...patrze w szuwarach wlasnie jakiś typ ze sprzętem na wierzchu :O :O ale nic to, rozlozylam koc, na szczęście nie zrobil mi nic, potem się ubral, jakby nigdy nic poszedł do domu, wygladal w ubraniu jak normalny favet, maz, ojciec a tu z pałą na środku miasta leżał :O

Gość obecny
a co w tym dziwnego, że facet opalał się zupełnie nago ? czy to jest zabronione prawnie i należy się mandat w wysokości 500 PLN ?

Gość gość
macie waszą k/urva równość