Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko.;.;

przedszkole 3 latka

Polecane posty

Gość pytanko.;.;

1.jezeli pacujemy z mezem cały tydzien a poniedziałki mamy zawsze wolne, czy moge zgloscic ze dziecko nie bedzie uczeszczac do przedszkola w ten dzien gdyz chcemy z nim spedzic ten cały jeden dzien w tygodniu? 2. czy moge nie posłac dziecka w jakis dzien do przedszkola ? ( bo np. musze gdzies jechac z dzieckiem w tym dniu?) trzeba to zglosic miec usprawiedliwienie czy cos?

ja pracowałam 3,4 razy w tyg ,moje dziecko czasami zaprowadzałam w wolny dzień czasami nie, nikomu nie zgłaszałam że mam dni wolne ,jedynie rano dzwoniłam że syna nie będzie bo wtedy odpisują stawkę żywieniową .

pewnie ze możesz , skoro matki pryprowadzają dzieci na 4 godziny ( !) to ty możesz jak najbardiej nie prowadzac całego tygodnia. W warszawskich przedszkolach nie trzeba żadnego usprawiedliwnia , po prosru trzeba rano zadzwonić , że dziecko nie przyjdzie i tyle.

Oczywiście że możesz zostawić dziecko w domu kiedy tylko chcesz. U nas jest tak że jeżeli zostawiam synka w domu i to zgłoszę do przedszkola mamy za ten dzień odliczane pieniądze.

dodam jeszcze że żadnego usprawiedliwienia nie potrzeba.

Gość pytanko.;.;
a jeszcze jedno pytanie sniadanie jest o ktorej godzinie czy moge dziecko przyprowadzic na 9:00 czy musi byc wczesniej?

Nie wiem czy tak jest we wszystkich przedszkolach ale u nas jest o 8:30. ale możesz powiedzieć że dziecko nie będzie jadło śniadania w przedszkolu i przyprowadzać po. Wtedy nie płacisz za śniadanie.

u mojej corki tez od 8:30 trzeba byc,bo wtedy jest sniadanie.Dziecko moze opuszczac dni,gdy np macie wolne,gdzies jedziecie itp-wtedy bedzie Wam odliczonykoszt wyzywienia za te dni.