Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

dzisiaj idę do kina

Polecane posty

Gość fdghjfdghjkfdghj
uczycie ha ha ha wiadomo o co chodzi tylo tyle powiem bo jak wytlumacze to mi i tak nie uwierzysz wiec po co kurwa mac piszesz i tak nic nie docera do zakutego lba http://www.youtube.com/watch?v=aagkM3bvSXk

Gość ihahahahahahahahahaha
wykupicie cały seans tylko dla was, żeby biedny motłoch wam nie szeleścił popcornem jedząc go swymi bezzębnymi szczękami i siorbiąc Kolę :D:D:D:D :classic_cool: ????? Nooo pewnie tak, stać was na całą salę kinową :classic_cool:

uważaj, sztuczny tłum tworzy się po to, żeby okraść :classic_cool: torebkę od louis vuittona trzymaj między nogami najlepiej :P:P:P no chyba że nie dostałaś certyfikatu przy zakupie, to niech kradną :P

nie mam takiej torebki ,nie jestem snobką .Mam małe wymagania ciuchy z siecówiek ,kosmetyki z douglasa/sephory ,domek i samochód no i 2 razy wyeczieczka w roku .A torebki czy buty za kilka tys ,nie sa w moim stylu:)

to co z was za bogacze :classic_cool: ??? kupuje się takie rzeczy typu : zegarek, który wygląda jakby był za 200 zł a w rzeczywistości jest wart 20 000 zł .... i wtedy to jest bycie klasycznym nie snobowatym bogaczem to samo z całą resztą.... dżeny.... ty z torebką z reserved za 100 zł :classic_cool: no nie... twój mąż cię jednak chyba nie kocha :D:D:D:D:D

no widzisz jacy jestesmy skromni:) to trzeba podziwiać skromni i bogaci:) kolejny powód do dumy:P. Zmykam już miłego siedzenia na kafe:) buziaczki:*

skromni :classic_cool::D:D:D:D:D:D dziady a nie skromni :D:D:D:D

Gość sgrgr
jenni ty nawet nie znasz znaczenia slowa bogaty. To co twoj maz ma to srednie zycie .. slowo bogaty tyczy sie ludzi naprawde bogatych materialnie tak jak i bogatych w inteligencje. Ty nie posiadasz neistety zadnego z powyzszych wiec skonczy uzywac tego slowa