Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntyMamuśka

TE MŁODE MAMUŚKI SĄ DO RESZTY POWALONE!

Polecane posty

Gość AntyMamuśka

Sytuacja w warszawskiej Biedronce, kasa. Stoję sobie spokojnie, od nikogo nic nie chcę i podchodzi do mnie taka zbzikowana mamuśka i na cały sklep -Ona: Oj Ty chyba nie masz dzieci (od kiedy jesteśmy na Ty?;/) -Ja: tak pani uważa? -Ona: Tak, bo widać że kupujesz tylko dla siebie -Ja ......????? -Ona: tak współczuję, a moja Nikolka to.... i tu tradycyjny monolog o przecierach, pieluchach, kupkach, zupkach, kolkach i biegunkach NOŻ k***** Mamuśki powiem wam jedno - jesteście kompletnie powalone, zdecydowana większość z was Tylko nieliczne zachowały rozum i mają własne życie, reszta jest irytującą masą wrzaskliwych, niedorobionych, nic nie wartych mamusiek

Gość pełna zgoda!
!

Gość AntyMamuśka
z tym nie da sie niezgodzić

Skoro tak prawisz to Twoja mamusia musiała należeć do tej cudownej "większości

o wypraszam sobie:P Ty trafiłaś nie tyle na młodą mamuśkę co czuba jakiegoś.Bo to nie jest normalne lustrować co kto ma w koszyku i komentować. Nie wszystkie młode mamy są takie "kosmiczne" zapewniam Cię.Chociaż zgodzę się,że niektóre coś mają pod kopułą nie tak:D

Gość AntyMamuśka
No akurat Adalis Ty się tak zachowujesz na forum więc może się nie wypowiadaj

Gość tak tak adalis
ten temat jest o tobie nie osmieszaj sie snujac tutaj wykłady

Zgadzam sie, ale tylko co do samotnych mamusiek.Te co sa w zwiazkach sa w miare normalne!

Nie generalizuj. Nie wszystkie są takie. W moim otoczeniu są mamuśki, którym nie w głowie nawijanie o kupkach, kaszkach i pieluchach.

Gość ten temat to żałosne prowo
nie znam matki która podchodziłaby do obcych ludzi i pierdoliła takie bzdury :o

Gość AntyMamuśka
no własnie ja też nie widziałam takiej nienormalnej baby! Mam nadzieję że przeczyta ten post

Gość piotrsprz@gmail.com
Witam. Szukam osoby której przyda się ktoś w rodzaju osobistego asystenta, służący. Zupełnie za darmo mogę zająć się sprzątaniem, praniem,prasowaniem, gotowaniem. Moge robić zakupy, załatwiać różne sprawy na mieście, służyć jako kierowca z własnym samochodem (rozliczenie za paliwo). Mam okazję rozpocząc za rok taka pracę za granicą i chcę zdobyć doświadczenie i referencje które są wymagane. Jestem dyspozycyjny i gotowy na bardzo szeroki zakres obowiązków.Mam 26 lat. Proszę o wyłącznie poważne oferty z Warszawy i bardzo bliskich okolic. piotrsprz@gmail.com

Gość lajla90
Ta, którą opisałaś to jakaś kretynka. Na szczęście jest sporo normalnych młodych matek, mimo,że niektórym faktycznie odbiło i nie widzą świata poza swoim dzieckiem.

Gość AntyMamuśka
Nie ma normalnych mamusiek! 97% odbija kompletnie

Gość Lucyferrr
dzieci to złuooooooo 😠

Gość a co to znaczy normalnych
kretynko? o takiej jak tu piszesz w życiu nie słyszałam, więc ściemniasz i tyle, chcesz u wywołać temat burzę ale nie uda ci się.

Gość WROCLOVE LOVER
mam nadzieję, że przeczytała ten post IDIOTKA :D zamiast normalnie jej powiedzieć, żeby spadała to ty d razu przybiegłaś na forum by o tym powiedzieć i mieć nadzieję, że ona to przeczyta :D widać samotna jesteś, że zamiast wygadać się kolezankom to lecisz z taki pierdolami od razu na forum :o

Gość AntyMamuśka
dlaczego miałam jej powiedzieć zeby spadała? żeby jej było przykro? przecież była dla mnie miła A ogólnie można powiedzieć, chociaż historia w 100% prawdziwa

Ciekawe....Raz czytam o sobie "matka polka" a raz wyrodna matka:D Rozdwojenie osobowości?:D Na forum jestem miła dla wszystkich......tych którzy są mili dla mnie.Staram się pomagac i doradzać.Tylko tyle.

Autorko - nie umiesz grzecznie powiedzieć, że nie masz czasu, albo, że cię to nie interesuje?

Gość egerthgt
samotne mamy sa wlasnie lepsze niz te jebniety w zwiazkach:0

Gość QWFR
mamy maja wiecej do zaoferowania niz wy ebzdzietne mlode kurwy, ktore dajecie dupy kazdemu

Gość AntyMamuśka
Nie daje dupy każdemu jak to określiłeś, ale myślę mózgiem a nie macicą czy hormonami, w przeciwieństwie do Mamusiek

Gość QWFR
MAM NADZIEJE ZE tY WARIATKO DZIECI MIEC NIE EBDZIESZ

Gość odpowiedzialabym jedno
gowno Ci do tego co mam w koszyku locho!!!

Gość AntyMamuśka
locho? bezdzietną, szczupłą kobietę nazywasz lochą? wiesz co znaczy to słowo?

Gość WROCLOVE LOVER
aha czyli uwazasz, że fair jest bycie miłym w oczy, a potem obgadywanie za plecami...