Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autosto po wicz kaaa..18lat

Opowieści autostopowiczów

Polecane posty

Witam wszystkich:) czy jest tu ktoś kto jeździ, lub kiedyś jeździł na stopa? Ja mam 18lat i bardzo lubię jeździć na stopa, jestem od tego uzależniona wolę stopa niż autobus, zawsze można zaoszczędzić na bilet:D miałam w życiu różne historię ze stopem i mile i nie.. Kiedyś nawet chcieli mnie porwać. Ale jeżdżę dalej! Opowiadajcie swoje historię:)

Gość pełen relaks
po Polsce jeździłam dużo. wzdłuż i wszerz, fajne czasy to były. Głupi człowiek był, głupi i nierozważny. Śpiwór, plecak i w drogę.

Gość Pepi_
eh zawsze mi sie marzyly takie wypady na stopa przez europe cala lub przez Rosje azji, ale zawsze moi kompani daja dupy i zostaje na lodzie, a samemu jechac to mi sie nie chce. Moze w tym roku znajomi nie wymigaja sie tekstami o zlej pogodzie ;p

W takie podróże to lepiej samemu nie jeździć zwłaszcza jak jest się dziewczyną;) ja często jeżdżę ale nie w dalekie podróże i kiedyś jak jechałam z dwoma facetami to nie chceli mnie wypuścić wiadomo o co im chodziło. Musiałam nieźle naściemniać, że pójdę po koleżankę to będzie do pary i się zabawimy.. Itd. Najważniejsze to nie dać po sobie poznać tego że się boimy:)

Gość bezwymyslonegoniku99
byłam w tamtym roku w barcelonie na stopa, ale mam mega wspomnienia!

Gość zuza k-ce
jechalam kiedys na stopa i mnie zgwalcicli :(

Gość musibycwogolejakispseudonim?
zawsze marzyła mi się podróż stopem, ale nigdy jakoś nie miałam odwagi by spróbować ;