Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o poradę

Lepsze produkty SanDisk czy Kingston?

Polecane posty

Gość proszę o poradę

Np. karta pamięci,pendrive...

Gość sandisk ale te orginalne
a nie podróby z allegro i pseudosklepików. Dobre i tanie sa A Data

Gość proszę o poradę
hmmm...myslałam że Kingston...ale może dlatego że chyba jest bardziej rozreklamowany...

Gość kingston to taka budzetowa
marka. To takie cos jak LG w elektronice :P Znośne przy znośnej cenie. Ale karty pamieci bym nie kupił. Czasami sa kłopotliwe. Szczególnie te większe niz 2 Gb. Sandiski sa dobre ale bardzo drogie. jak chccesz kupic jakos karte do telefonu czy aparatu to zawsze warto kupic cos lepszego np. z dopiskiem class 6 lub więcej

Gość proszę o poradę
czyli z Kingstonem mam dać sobie spokój...lepszy San Disk? A A Data...?

Gość kingston to taka budzetowa
Alez kingstona mozesz sobie kupic ;) lepiej powiedz co chcesz kupic. Kup cokolwiek byłoby miało długa gwarancje :P osobiscie kingstona nie lubie bo pomimo niby takich samych parametrów jak inne firmy np. przy nagrywaniu filmów nie wyrabiała mi i to na kilku róznych egzemplarzach kart pamieci. Sobie bym kupił albo samdiska albo a date. A sugerowac sie najl;epiej cena i szybkoscia zapisu i odczytu. Np jak nic nie pisze nakartcie pamieci to jest to karta class 2 czyli minimalny zapis 2 Mb/s czyli bardzo wolne, itd czyli np 4,6, 10... jezeli np chcesz kupic np karte do aparatu , do nagrywania w rozdzilczosci full hd to trzeba brac class 10 . Jak do telefonu to styknie class 4 czy 6