Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamatrudywychowaniaaa

antybiotyk a biegunka!

Polecane posty

mam takie pytanie, dzis 3 dzien brania natybiotyku zinnat a corka 14 miesiecy dzis w godzine od podania leku dostala biegunki.... moje pytanie jest takie: czy ten antybiotyk sie w takim razie zdarzl wchlonac???? jak to jest??? ps. podaje jej probiotyk lacidobaby .....

...

Gość piotrsprz@gmail.com
Witam. Szukam osoby której przyda się ktoś w rodzaju osobistego asystenta, służący. Zupełnie za darmo mogę zająć się sprzątaniem, praniem,prasowaniem, gotowaniem. Moge robić zakupy, załatwiać różne sprawy na mieście, służyć jako kierowca z własnym samochodem (rozliczenie za paliwo). Mam okazję rozpocząc za rok taka pracę za granicą i chcę zdobyć doświadczenie i referencje które są wymagane. Jestem dyspozycyjny i gotowy na bardzo szeroki zakres obowiązków.Mam 26 lat. Proszę o wyłącznie poważne oferty z Warszawy i bardzo bliskich okolic. piotrsprz@gmail.com

moze ktos jednak sie orientuje i napisze...

moja córka zawsze po antybiotyku(lub w trakcie brania)ma biegunkę-to chyba normalne

tylko mi chodzi o to, ze ta biegunka wystapila zaraz po podaniu antybiotyku tzn tak po 30 minutach od podania leku, czy antybiotyk sie wchlanal czy jak to jest....

tylko mi chodzi o to, ze ta biegunka wystapila zaraz po podaniu antybiotyku tzn tak po 30 minutach od podania leku, czy antybiotyk sie wchlanal czy jak to jest....

taqk sie czasem zdarza-a czy Twoje dziecko ząbkuje?bo to tez moze miec wpływ

Gość kokardka czerwona
Wydaje mi sie, że sięwchłonął i nie musisz podwać nastepnej dawki. moja corka niedawno chorowała i lekarka mówiła, że biegunka jest normalna po antybiotyku natomiast gdyby zwymiotowała do 20 minut od podania leku wtedy należy powtórzyć dawkę.

Gość agula8
większy problem byłby gdyby były wymioty, z powodu biegunki raczej nie podałabym powtórnej dawki. Moja córka dostaje z antybiotykiem lactoral i pomaga bo nie łapię ją biegunka, jedynie słabnie jej apetyt od antybiotyku i choroby..