Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tbrbyyber

czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość tbrbyyber

czy to jest normalne ze uznaje moje zycia za prywatne i ze nie wszytsko mowie od razu rodzinie? powiedzialam o czym sredio waznym mojej kuzynce o czym nikt nie wie z rodziny,a ona oczywiscie dzis o tym powiedziala. Niby okej, to dla niej normalna sprawa i po prostu chciala zagaic rozmowe z moja rodzina lapiac sie staroswieckiego "a co u x? bo slyszalam ze..." Ale wkurza mnie to,bo teraz beda rozne docinki i docineczki od rodziny,czy ja kazda rzecz musze opisywac jako"tylko nie mow nikomu"? po prostu ja bym wolala, ze jesli ktos sie wypytuje o mnie,to zeby osoba wypytywana powiedziala, ze nie wie co u mnie, jak ktos chce cos wieziec, to niech pyta sie mnie:/

Gość paranormal activity
widocznie powinnaś poznać kto z twojego otoczenia jest plotkarzem i wiedzieć kogo trzymać na dystans jesli nie chcesz aby cały świat plotkował o twoich prywatnych sprawach

Gość tbrbyyber
niewinna agnieszka - wlasnie to nie jest nastoletni problem, jestem po 30tce i wlasnie wszyscy uwazaja, ze przesadzam ze robie sobie wszystko sama, ze sie nie "chwale" dookola. A ja juz taka jestem, nie lubie facebooka, cenie sobie calkowita anonimowosc, dlatego pytam czy to jest normalne czy to ja mam jakis problem ze nie chce zeby ktos o mnie gadal:/

Gość tbrbyyber
up

Gość tbrbyyber
ale ja bym najchetniej wszytskich trzymala na dystans bo nie jestem typem osoby chwalacej sie, robie wszytsko tylko dla siebie, zeby schowac pozniej do szuflady i miec samoswiadomosc ze to zrobilam. A dookola widze ze takie mowienie sobie roznych rzeczy jest normalne i nikt nie widzi w tym wtryniania nosa w nie swoje sprawy,raczej zyczliwe zainteresowanie. czyli wychodzi na to ze ja jestem dziwna :(