Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewaaa5

naturalny progesteron serio?

Polecane posty

Gość Ewaaa5

Czesc:) moim problem sa niereguralne miesiaczki i ogolne mam strasznie zmienne nastroje... Pan Nocun stwierdzil ze to zespol napiecia przedmiesiaczkowego, mam rozwniez alergie.. aaa i przeczytalam ze naturalny progesteron rowniez pomaga odchudzic uda pupe i zmniejsza cellulit.. jak mam stosowac tez krem na moje tak jakby 3 problemy? ;| prosze was o odpowiedz :)

Gość antybiotyk blee
alergia i zimienne nastroje to objawy czego innego poszukaj czego bo na pewno nie napiecia perzdmiesiaczkowego. Przygladnij sie swojej diecie i zbadaj pod katem pasozytów.

Gość Ewaaa5
ale co to ma do rzeczy alergie mam od malego i teraz sie nie lecze mam nadzieje ze pomoze mi na alergie naturalny progesteron, ale przede wszystkim chce wyleczyc zespol napiecia.. jestem strasznie nieznosna i sama siebie zaczynam wkurzac ;] ale nie pogardzilabym jakby krem pomogl mi rowniez na cellulit i na uda ;]

Gość Leon_ Zawodwoec
Poczytaj jak wielki wpływ na napięcie przedmiesiączkowe ma dieta i zastosój się a zobaczysz że zapomnisz o swoich zminnych nastrojach. Słodycze oczywiście zakazane, a za tym nabiał i biała mąka. Jedz więcej surowych warzyw i owoców.

Gość antybiotyk blee
No to skoro masz alergie to pewnie masz robale od małego, a nawet nie zdajesz sobie z tego spawy, a te Twoje zmienne nastroje i alergia to nic innego jak objaw pasożytów.

Gość Ewaaa5
fuuuu ;/ mam zakupiony krem bede uzywac tak jak pisze do: zespol napiecia przedmiesiaczkowego... a reszta to nie wiem pisze ze smaorwac szyje twarz dlonie gorna czesc klatki piersiowej a na cellulit i uda?