Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimny skuurwysyn

Wysłała mi zaproszenie na FB i cos tam nabazgrała

Polecane posty

Gość xccc
moze ona kocha swojego meza. JA tez w Lo bylam zimna suka, bawilam sie facetami, bylam chamska. Np vchodzila taka w moim owczesnym mniemaniu ciota i wolal za mna ze mnie kocha to mu powiedzialam: chcesz przyjaciela kup se psa. Chcesz sexu amsz reke. Teraz uwazam to za chamskie. Moze i ona ma wyrzuty sumienia i wie, ze zle zrobila.

Gość xccc
Mam 30lat urode mam, wyksztalcenie mam. Jestem dosc wzietym architektem. Nie to co piszesz spopwodowalo zmiane charakteru ale to, ze doroslam, zmadrzalam. Kazdy z ans sie zmienia. ludzie rozne glupoty robia za mlodu. Masz takc ciasny, oraniczony umysl,z e nie potrafisz tego pojac? A moze jej Ciebie zal, ze cie tak pojechala. MAz wyglada jak wyglada a go kocha. Moze teraz jest mila ciepla kobieta. Ptrezez przez 12 lat ludzie moga sie zmienic.

Gość xccc
Gdyby mi sie noga powinela byla bym przepelniona zolcia jak Ty. Mnie na szczescie sie udalo, choc to zbieg wielu kolei losu. Poszlam na te studia za kolezanka, ona odpadla ja nie, odstalam prace jaka mam tez przypadkowo, akurat znajoma znajomej poszla na zwolnienie. A uroda? Mam pieniadze na pielegnacje gdyz dobrze zarabiam. Zycie powoduje to,z e ludzie sie zmieiaja. Widza wiecej, moze dzieci zmiekczyly jej serce. Nie mozna tak jednoznacznie sie wypowiadac jak nie zna sie tego 2 czlowieka.

Gość xccc
Zal mi takich facecikow jak autopr. JUz bez sarkazmu i ironii, sa przepelnieniu zolcia, to smutni ludzie. Dziewczyna go zranila i teraz przez lata nie zalozy rodziny. Smutny czlowiek.

Gość xccc
Zalosny facecik. Biedny, smutny wulgarny. Masz pieniadze za ktore milosci nie kupisz. Ona ma maeza, kochane dzieciaki. Jestes smutny.

Gość xccc
Zalosny facecik. Biedny, smutny wulgarny. Masz pieniadze za ktore milosci nie kupisz. Ona ma maeza, kochane dzieciaki. Jestes smutny. Pieniadze to nie wszytsko. To tylko srodek platniczy. Sa dodatkiem do zycia. Nie zastapia Ci 2 czlowieka.

Gość xccc
Nie ja jedna, nie ostatnia. Trzeba umiec trzymac dystans i wiedziec, ze w Lo jest sie jeszcze niedojrzalym gowniarzem i nie przejmowac sie co wtedy kto mowil bo lata mijaja a ludzie sie zmieniaja wez sie facet w garsc bo jestes smutnym widokiem. Miekka pipa.

Gość xccc
A ja rozliczy? Chlopak ktorego kiedys goilam teraz jest konstruktorem z ktorym wspolpracuje ma ladna mila zone i fajne zycie. Nie jest samotnym nieudacznikem jak Ty i wie, ze bylismy smarkacze. Tylko ty zyjesz w Utopii dzieciaku.

Gość xccc
IDe. Radz sobie w zyciu chloopaku bo sobie je zjebiesz z takim nastawieniem.

Gość paranormal activity
Nie raz nie da się naprawić krzywdy i daruj sobie swoje przykro po prostu się nie zbliżaj do osób które skrzywdziłaś jesteś durniem, zapieczonym w swojej rzekomej krzywdzie :D a wnioskując po twoim obecnym zachowaniu - miała dziewczyna nosa :P, choc mogła - fakt - wyrazić się nieco bardziej oględnie

Gość mmmmmmmmmmmmvvvv
utor to konkretna ciotka

Gość zimny skuurwysyn
Widzę że ktoś pousuwał moje posty, może nawet lepiej Ja też prowadzę ciekawe życie, niestety nie zakochałem się ponownie A ty tak naprawdę się nie zmieniłaś, po prostu tak się potoczyły sprawy,że z nim wpółpracujesz i zapewne dopiero ci było łyso na początku, a koleś ma po prostu na ciebie wyjebane,więc sama przed sobą sobie tłumacz,że go uraziłaś nie zapominaj też,że ty w swoim czasie nie byłaś okrutna wględem niego, więc znowu nic takiego nie było i nie porównuj tych 2 sytuacji !!!!!!!!!!!!! Tak jak napisałem którymś tam poście, ja sobie nie muszę nic udowadniać to ona wysłała mi zaproszenie więc wyszło na moje