Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seriale online w de

OGLADANIE SERIALI W NIEMCZECH ONLINE Z MEGAWIDEO CZY JEST LEGALNE??????

Polecane posty

Gość seriale online w de

czy ktos wie? wiem, ze tu w Niemczech za sciagniecie piosenki mozna dostac kilka set euro kary, moji znajomi tak dostali dlatego boje sie nawet obejrzec serial na str serialeonline,ol wie ktos jak to jest prawnie? mam na mysli OGLADANIE nie sciaganie na dysk

Gość Ganta
Ale megavideo nie działa już w żadnym kraju. Nie obejrzysz. Serwer zamknięty, koniec, nie wejdziesz, nie odtworzysz.

Gość Ganta
A serial możesz obejrzeć, ale na działającym odtwarzaczu. Po cholerę niemiecka młodzież strajkowałaby, skoro nie mogłaby oglądać online filmów?

Gość cnt
Witam. Założyłem sobie z nudów stronę na facebooku, na której zamierzam umieszczać wszelkiego rodzaju ciekawostki, zebrane z najdziwniejszych zakątków internetu, lecz i nie tylko z internetu :) Strona jest całkowicie amatorska - po prostu mi się nudzi. Zachęcam więc do jej lajkowania. To nic nie kosztuje, a wiedza, którą możesz w ten sposób zdobyć - na dodatek wiedza ciekawa, jest bezcenna. Do niczego nie zmuszam, tylko proponuję :) Nie wszyscy lubią się uczyć, ale gdyby nauka była przedstawiana w ciekawy sposób, to założe się, że termin "wagary" byłby nam całkowicie obcy :] Ledwo co powstaliśmy a już lubią nas 32 osoby! Bądź następny! Link do strony: https://www.facebook.com/pages/Ciekawostki/373590969318687 Z tej działalności nie otrzymuje absolutnie nic, oprócz satysfakcji. Chcę po prostu zaciekawić innych userów, oraz poszerzyć ich wiedzę :)

Gość cwdww
seriale możesz legalnie ciągnąć z torrenta :classic_cool:

Gość seriale online w de
moji znajomi dostali 850 kary za pisoenke sciagnieta przez ares a w Pl ludzie sciagaja na maska i nic dlatego pytam osoby ktore mieszkaja w De czy cos na ten temat wiedza, czy nie dostane kary za ogladanie dr hausa , gotowych na wszytsko itp seriali przed premiera w tv moze ktos sie orientuuje jak to jest prawnie w de?

Gość Ganta
Tak, przekierowuje cię na megavideo, a ten serwer i wszystko co na nim było nie istnieje! :O :O :O

Gość Nie wysilajcie się ludzie
ona pisze z samą sobą.

Gość seriale online w de
jak nie istnieje jak na zalukaj mozna ogladac i wczytuje

wejdźcie na stronę tv.wrzuc.to Tam są działające filmy i w źródle mają megavideo jak ta strona funkcjonuje, wie ktoś?:D

Gość to legALNE CZY NIE
WIE KTOS????????????????

Gość Fir3man
Cześć, jest fajna stronka i perspektywna stronka do oglądania seriali online Oglądaj darmowe seriale online na SeriesPlanet, bez rejestracji, bez limitów w HD, polskie napisy wszystkie odcinki w 720p, stronka pojawiła się nie dawno, i ciągle się rozwija. sam oglądam tam Gre o tron, polecam

Gość Fir3man
Cześć, jest fajna stronka i perspektywna stronka do oglądania seriali online http://seriesplanet.pl wszystkie odcinki w 720p, stronka pojawiła się nie dawno, i ciągle się rozwija. sam oglądam tam Gre o tron, polecam

Gość marian334
Ja polecam : www.filmaniak.tv , www.serialeifilmy.tv :)