Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolipop.. :)

Juz stracilam nadzieje ze kogos poznam..

Polecane posty

jestem od pol roku sama.. nie cierpie samotnosci, bardzo brakuje mi tej drugiej polowki. Gdzie mozna poznac sensownych ludzi?? nie chce za bardzo na siłe szuka, bo to bez sensu. Ale co poznam nawet fajnych chlopakow to wszyscy zajęci. Ehh :( nie wiem.. moze zmienic miejsce pracy ale to nie takie proste. Szybko uporaliście sie ( jesli w ogole mozna to tak okrelic ) z samotnoscią po długoletnich związkach?

o kurde to troche długo:P

Tyle, ze ja nie chciałem żadnych związków przez ten czas. Wolałem sobie "pokwiatkować". dwa lata zeszło az zatęskniłem za czyms na stałe

Gość miku miku myk
jeśli szukasz kogoś na siłę albo tylko po to by samą nie być, to nigdy nie zaznasz prawdziwej miłości, tylko jej namiastki ale tak ma większośc naszego społeczeństwa, gdzie stosuje się presję na osoby samotne..tylko mocne jendostki przetrwają i prawdziwej miłości doczekają:)

no własnie nie chce nikogo szukać na siłe.. ale też nie poznam tego odpowiedniego siedząc w domu i czekając na jakies zbawienie..

Gość miku miku myk
uwierz mi, miłość przychodzi w miejscu i w czasie gdy tego się nie spodziewasz...nie musisz wychodzić z domu na łowy :) tak to nie działa..znaczy się działa, ale efkety są czasami żałosne ;)

Po zakończeniu 11 letniego związku przez pierwszy rok, może nawet dłużej nie myślałam o związkach. Cieszyłam się samotnością, robiłam wiele rzeczy, na które w związku nie było czasu/chęci i trochę szalałam. Spotkałam się nawet z licealną miłością, ale to była pomyłka. W tym czasie poznałam wieli wartościowych ludzi, z niektórymi zaprzyjaźniłam się, w marcu pojechałam na narty i nawet nie wiem, jak i kiedy zakochałam się. Wszystko potoczyło się bardzo szybko i w czerwcu wychodzę za mąż ;) Głowa do góry, nie wiesz ani kiedy ani gdzie spotkasz miłość.

Ja szukałem na siłę gdzie sie tylko dało a jak odpuściłem to okazało zie że w bloku obok zyje sobie taki jeden skarb i od lat do mnie wzdycha :) Nic na siłe

być może macie racje... oby ... mam 27 lat , bylam 7 lat w związku z facetem z którym miał być slub ale nie powiodło sie , on zrezygnował, nie był gotowy. heh. Wierze w to że poznam kogos w najmniej oczekiwanym momencie , z jednej strony nie chce tego pośpieszać bo na wszystko przychodzi odpowiedni moment.. a z drugiej strony troche czuje presje wieku.. załącza mi sie instynkt macierzyński , chcialabym miec dziecko przed 30 :P, no ale nie bede sie wiazac z byle kim zeby tylko spelnic moje oczekiwania.. logiczne

Gość Swiezda
A co mają powiedzieć prawiczkowie?

a jakie to ma znaczenie?:P

Gość Swiezda
No bo my też nikogo nie poznajemy, nawet nikogo nie poznaliśmy nigdy i zastanawiam się co ja powinienem powiedzieć w tym momencie jeżeli dla kogoś problemem jest pół roku samotności to co ja mam myśleć o sobie?

hm ja też szukam takiej do stałego związku ale mam wadę, lubię całować dziewczynę po stópkach a mało która to akceptuje

Swiezda.. no faktycznie nieciekawie.. a czemu ciagle sam jestes? źle trafiasz? w ogołe nie trafiasz? moze masz zbyt duze wymagania. nierozwazna i dramatyczna.. nie uwazam ze to długo ale obawiam sie że to moze przeciagnac sie w lata.. i w tym problem :]

Boje sie że jak sie przeciągnie to dłuzej to z tej samotnosci wróce do byłego.. juz raz tak zrobiłam i źle na tym wyszłam :(

Gość ja też sam:-(
s skąd jesteś?

Łódź :P:P:P

oh to ja z Warszawy, troszkę daleko ale cóż a szkoda

hehe :)

a w Łodzi nie ma fajnych facetów bo w Warszawie ciężko z dziewczynami co by były w miarę atrakcyjne a jednocześnie nie typ galerianki

Ci fajni są zajęci...:P nic dziwnego. A odpadów nie chce :] a w Warszawie tak jak piszesz .. galerianki hehe sama mam kilka kolezanek ktore sie tam wyprowadzily to kraczą już jak one/

Gość Pani Twardowska

Jak już stracilam nadzieję. 6 lat sama i nie zmianę się nie zanosi. Chyba spełnia sie właśnie mój najczarniejszy scenariusz, że zostaje sama, nigdy nie będę miec bliskiej osoby, nie wezmę ślubu,  nie założę rodziny, nie będę mieć dzieci, wnuków itd. Jeżeli dozylabym późnej starosci,  to skończę w jakimś domu opieki.

Ps. Fajny wątek,  ciekawe, jak się dalej potoczyło. 

Gość Yhd
1 minutę temu, Gość Pani Twardowska napisał:

Jak już stracilam nadzieję. 6 lat sama i nie zmianę się nie zanosi. Chyba spełnia sie właśnie mój najczarniejszy scenariusz, że zostaje sama, nigdy nie będę miec bliskiej osoby, nie wezmę ślubu,  nie założę rodziny, nie będę mieć dzieci, wnuków itd. Jeżeli dozylabym późnej starosci,  to skończę w jakimś domu opieki.

Ps. Fajny wątek,  ciekawe, jak się dalej potoczyło. 

czemu tak masz ciężki charakter czy nie popularną urodę czemu będziesz sama

Gość Pani Twardowska
57 minut temu, Gość Yhd napisał:

czemu tak masz ciężki charakter czy nie popularną urodę czemu będziesz sama

Ani jedno ani drugie.

A może i jedno i drugie, już nie wiem sama. Musi być jakaś przyczyna :(