Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robwalka

Zobaczcie co wyprawia Shizuka Hiou

Polecane posty

Gość yoooooooooooo
Kocha cie tak ze nie pozwoli ci cierpiec ale w dupe pcha fiuta.... A jak bedziesz zdychac w meczarniach na raka szyjki to co twoj fagas zrobi? Pewnie bedzie posuwal inna malolate z psychiatryka. Ha ha ha ha

Gość Gównosław reaktywacja
z Poznania

Gość yoooooooooooo
Kurva z poznania jest.

jesli jedno z nas umrze, drugie pojdzie za nim tak sobie przysiegalismy... owszem, bylismy w szpitalu i co? nawet nie wiesz jacy tam sa super ludzie. zaluje xze nie bylam na raz nim, bo takie akcje robili, potem mi tylko zdjecia pokazywal :D:D jednego polali keczupema pigula w pierwszej chwili myslala, ze sobie zyly podcial :D

Gość vuvamafamka
Noxelia ty klamczucjo jebana. Ta akcje z polaniem keczupem kiedys opisywałaś, że to ty zrobiłaś z jakąś tam koleżanką :o

Gość yoooooooooooo
Tak na prawde to ten jej fagas calkiem cwany jest. Ma laske ktora robi dla niego wszystko, nie ma wlasnego zdania, wrecz mozna powiedziec ze ubezwlasnowolniona jest, robi z nia co chce a jak mu sie znudzi, co jej raczej pewne, bo ona tylko o jednym potrafi gadac, to ja w dupe kopnie i tyle.

Jak jesteście tacy szaleni to czemu tu stale przesiadujesz?

Gość yoooooooooooo
O jej no co ty? Dopiero sie dowiedzialas ze noxa to klamczucha, mitomanka i pozerka. Proszxe cie.

Gość calkiem madrze pisze
daj :D

Gość Krol Troll IV Revenge
ja ta france chyba kiedys live widzialem oblech jakich malo :classic_cool:

Gość vuvamafamka
udowodnić ci, że pisałaś?

Shizuka Hiou kocham go wlasnie za to, ze nie pozwoli mi cierpiec. a twoj maz tak cie kocha, ze ci bachora zrobil ktory w bolesciach rozerwie ci vagine, bedziesz sie darla z bolu a on bedzie sobie siedzial gdzies tam i czekal na bekarta bo traktuje sie jak inkubator. a moj taki nie jest, po prostu pokazl mi film i powiedzial, ze nie skaze mnie na to i nie bedziemy miec dzieci, bo on sie brzydzi ciazami itd. i nie chce, aby sie zmienila, lub cierpiala. on mysli o moim bolu " Jestes bardzo biedna... I twoj facet też.

Gość yoooooooooooo
Poznanski ja tez. Ale noxa wierzy w te brednie o milosci bla bla bla bla. Kogos kto nie ma wlasnego zdania sie nie szanuje.

Gość calkiem madrze pisze
ja noxe rozumiem bo mezczyzne ktorego kocha powiedzial jej ze lubi tylko nastolatki ,mi kiedys tez tak ktos powiedzial :( i tez przez to zyje w swiecie fantazji i nie chce dorosnac :(

Ludzie, czy ja dobrze zrozumialam? Bo z tego co tu czytam wynika, ze ta shizuka nie chodzi do ginekologa, bo uwaza to za zdrade?

tak ,dokładnie tak

[zgłoś do usunięcia] *Stuknięty Porąbaniec*2 Robwalka--jeśli zazdrościsz jej urody to po co tutaj tak gęgasz.Idż sobie łyknij świerzego powietrza aby Ci trochę ta łepetyna zmądrzała." A tobie radze zajrzec do slownika....pisze sie swieŻego...