Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robwalka

Zobaczcie co wyprawia Shizuka Hiou

Polecane posty

Gość kfkkgg
kiedys pisala ze ma dziecko, a teraz wyzywa sie na ciezarnych, oj chyba nikt jej nie chce zaplodnic hahaha

Sanga to akurat mam wiesz gdzie... nie zalezy mi na jego opini, jest tak rozchwiany ze sam nie wie co czuje, jest juz tylko moim znajomym TY JUŻ SAMA NIE WIESZ CO PISZESZ O TYM KOLESIU

Gość kfkkgg
moze Pani Katarzyna by ogarnela corke, bo to ze obraza ciezarne jest karalne, sie dziwnie ze jeszcze dziewczyny nie porobily scriny i nie zglosily tego na policje

Nox Anielica mam juz jedno dziecko i z nikogo sie nie smieje... po prostu nie pasuje mi ten pustak, tyle.

Nox Anielica Pieknie i prawdziwie Faceci szybko sie nudza takimi byle lochami, inkubatorami. Szybko przestaka byc atrakcyjne, kojarza sie z zapachem gowna a potem rycza szmaty. Zycie. Ja tam zamierzam poczekac, az sie nacieszymy soba i bedzie my NAPRAWDE DOJRZALI. A TUTAJ ZAPRZECZENIE

Gość kfkkgg
a dlaczego ona przepraszala kciukiem?? mnie akurat wtedy nie bylo na kafe...

Nox Anielica Moja corcia ma na imie Ofelia, kolejna bedzie Scarlet

Nox Anielica mam, ale niewazne przeciez nie o tym jest temat. jak pisalam mam Ofelie, kolejna bedzie Scarlet. wyrafinowane i piekne imiona, wyjatkowe. a ze chce miec 4 dzieci to imion dalszych jeszcze poszukuje, ot tak nie wybieram. jak widzisz nie jestem hipokrytka a ty nie masz czym sie pochwalic...

Gość kfkkgg
ty jestes jakas chora z tym, ze zmarlo walnij sie w leb bo naprawde strach czytac dziewczyno. zreszta na swoim nk mam z mala zdjecia, ale juz zablokowalam bo kopiowali ide, zajac sie dzieckiem

Nox Anielica nie chrzcilam, nie jestem katoliczka ani nawet chrzescijanka, moja rodzina rowniez nie chodzi do kosciola ALE ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA OBCHODZĄ

Gość kfkkgg
[zgłoś do usunięcia] Nox Anielica dobra, skoncz juz ide nakarmic corke, wyimaginowanym mlekiem pa zazdrosnice...

Gość kfkkgg
[zgłoś do usunięcia] Nox Anielica wszyscy znajomi mi mowia ze jestem podobna do Angeliny Jolie i stad wasza zazdrosc, grune szynki a teraz zegnam bo nie bede sie tu ponizac w TAKIM DOBOROWYM towarzystwie hahahaha wiejska angelina

noinienoxi NOXI od kiedy ty masz dziecko??????Nox Anielica od kiedy je urodzilam matole co za glupie pytanie

Nox Anielica ale ja swojego dziecka NIGDY NIE UDERZE nawet tak nie pomysle, tak NIE WOLNO. czy ty nie rozumiesz. nawet psa bym nie uderzyla a na dziecko nawet ni9e bylabym sie w stanie zamahnac macierzynstwo wymaga MAXYMALNEJ cierpliwosci, jesli jej nie masz to jestes nie gotowa

Gość jak to o co kaman
hej, dziewczyny ja nie znałam tej Shu.... a teraz jak sobie prześledziłam co ona w ogóle wypisuje, to mam wrażenie, że ona przeżyła jakąś traumę i jej się poprzestawialo w głowie. Nawet ma to wyrysowane na twarzy. Na jednym ze zdjęć jest widoczna dokładnie cała jej twarz z bliska. Typowy wyraz twarzy osoby obłąkanej. Serio.

Nox Anielica moj ojciec buduje domy i p-rowadzi biuro, gdzie moja mama pracuje. a moj facet ma firme z bracmi prowadzi i taka ze mnie meliniara ze niczego nam nie brak, a szczegolnie mojej corci. a teraz zegnam po raz ostatni zazdrosne scierwiatka

Gość Moiim zdanieeem...
Jezeli chodzi o temat ginekolog to zdrada to był też taki na forum szafa. Pl, tez taki pojeb pisał, zapewne ona:D ALE SPOKO, JAK BĘDZie MIALA GUZy w PIERSI za kilka lat to stwierdzi, ze to przez dojzewanie jej urosly:D

niewazne co mowia,wazne zeby mowili;)-moze to jej zasada?;) a wy topiki zakladacie....

a mialam cc (wskazania lekarskie), wiec wiadra nie mam. papa zawistne ludziki

Gość kfkkgg
widzialyscie albercika na nk???