Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robwalka

Zobaczcie co wyprawia Shizuka Hiou

Polecane posty

Gość lord stront+
Robwalka Film, który podałem, jest świetny i nie ma nic wspólnego z głupimi historyjkami. To kawał wybitnego kina. Sam wampir w tej historii, to nieszczęśliwa postać. Istota żyjąca bez celu, trwająca w pustce swojej samotości i nienawiści do świata. Cholera, czyli wychodzi, że tak samo jak nox ;)

ALe to tylko fikcja, urocza ale fikcja. Kiedys myslalam, ze cos ze mna nie tak. Ale to nieprawda, bo poznalam swoich braci i mi wyjawili to, kim jestem, to po co jestem, odsali mi wspomnienia z mojego swiata. Ludzkie leki nie dzialaja na mnie, szczegolnie te dzialajace na umysl. Mam najsilniejszy ketrel ktory niejednego by powalil, ale nie mnie.

Gość lord stront+
Lubi czytać. Ale czyta bzdury. Coś ambitniejszego to już za trudne, dla wielkiego umysłu wampira :classic_cool: Mortycja Ewerdark Muszę Cię zmartwić, ale zombiaki, niestety istnieją :D chociaż nie tak jak je ukazuje kultura masowa. Brzmi to fantastycznie, ale to prawda. Podają ludziom pewien specyfik, który spowalnia metabolizm i czyni psychikę człowieka skłonną do ulegania manipulacji. Na to nakłada się miejscowa kultura, gdzie rytuały woo doo są codziennością i stanowią część życia i świadomości ludności. Yeti, to nie byłbym taki pewien, bo dość wiarygodnych relacji jest trochę, chociaż rzecz jasna, relacje to za mało, bo nikt nie widział, a powszechnie znane zdjęcia, są nic nie warte jako dowód. Wampiry to inna historia. Czysta mitologia, chociaż jak wszystko wynikła z pewnych ludzkich doświadczeń, kultury i lęków.

Gość pyt do nox
Shizuka, czy możesz się ustosunkować do pytania odnośnie Twojej córki? Dlaczego raz piszesz, że nigdy nie będziesz mieć bachorów, że gardzisz rozpłodówami, a innym razem twierdzisz, że masz córkę, którą urodziłaś przez cc (żeby nie było, że masz wiadro)?

Gość pyt do nox
jestem wilkołakiem :classic_cool:

Gość yeti yeti
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :o

Gość kfkkgg
Moze ktos by napisal, do Pani Katarzyny zeby ogarnela troche corke??? a najlepiej zamknela ja w zakladzie

Gość noxa to dekiel
po co? jej po prostu nie wolno brac na powaznie bo to debil jest. i tyle

sledz widze ze palasz checia dolaczenia do nas, warta jestes tym sledziom chyba z puszki :D abrakaaaaaaaaaaaaaad dziecku zyczyla raka? :O mi tez zyczyla zebym poroniła, ćwok Martva, czemu pierdolisz ze masz dzieciaka? Powinien miec wlasnie... 8 miesiecy? :D o kur wa zniszcza nasz świat :D boje sie :D ej ona pier doli jak Hitler, zauwazyliscie? :D hahahaha ONA MA MISJĘ! :D Shizuka takiego ryja wierz mi, też bym nie umiała zapomniec :classic_cool: Shizi, mam dla ciebie nowy nick, specjalnie dla ciebie wymyslilam 🌼 : MORDYCJA EWESMARK :) ładny prawda? :D Kiedys myslalam, ze cos ze mna nie tak.- oj dziewczyno nawet nie wiesz jak blisko celu bylas 😴

Gość kfkkgg
hahahha zajebiste MORDYCJA EWESMARK!!! ja sie dziwie ze taki pojeb siedzi na wolnosci, juz dawno powinna byc w Gnieznie

Witajcie!Nox nie ma na kafe ponieważ jest z rodzicami na zakupach-pisała wczoraj na jednym topicu

Gość nvnbcvnbc
o lol kiedyś myślałam że wszyscy przesadzają z tym atakiem na noxę ale teraz się im nie dziwię, ona jest na serio piźnięta :O

Gość kfkkgg
ciekawe czy rodzice wiedza jaka jest j ebnieta??

Gość yoooooooooooooooo
wczorej znlazla swoje kolko wzajemnej adoracji:-) wywloka jedna.

Gość yoooooooooooooooo
jej starzy pewnie wiedza, ale co maja zrobic jak to dekiel jest? Nic nie zrobia, bo sie smarkula potnie albo cos. hej poznanski 🖐️

Gość yoooooooooooooooo
zebrala sie gowniarzeria i jakies ochy i achy ze sroxa taka zyebista jest:-) ha ha ha ha. zaraz linka wkleje.

Gość yoooooooooooooooo
f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5129000&start=150

Gość kfkkgg
zobaczylam jej pana, normalnie yeblam ze smiechua buhahahahaha

ktos jej tam pisze ze jej okropnie z grzywka a ona wiem i jej miec juz nie bede a tamto foto jest sprzed trzech, czterech lat ale plebs ma zabawe i sie nie domysli :D:D pamietasz jak cyknela "na szybkiego" fote chyba w pt co sie chciala pochwalic ze jest szczupla ("kosciste biodra":D) i tam miala grzywsona? :D

Gość yoooooooooooooooo
Sama nie napisala, ma jakies tam kolko adoracji, bo lubi zwierzaki. I ok. Ja tez je kocham ale to nie znaczy ze poniewieram ludzi... A ten zyeb ma po prostu problemy z psycha, bo zeby ypisywac takie bzddety jak ona trzeba miec nie rowno pod sufitem. Zwlaszcza jezeli raz sie pisze ze ma sie dziecko a pozniej nazwac kogos krowa rozplodowa. Albo inne brednie:-)

Gość yoooooooooooooooo
pkp powiedz kto normalny wstawia swoje foty na publiczne forum?

Pomalowalam paznokcie i znow na chwile jestem tu przywiazana. Tak czytam i tak... zal mi was, pamperki.

Gość yoooooooooooooooo
noxa hej tlusciochu. 🖐️

Gość yoooooooooooooooo
roztrojenie chyba ma. Male scierwo z wielka pochwa. ha ha ha ha ha

Gość kafe psychoanaliszka
ona ma oficjalnie stwierdzone borderline i schizofrenie (i jeszcze depresje bodajże) a to że ma to bordera (i to w baaardzo nasilonym stopniu) to widać na pierwszy rzut oka - bo właśnie to odpowiada za jej zyebaną psychę (czyt szydzenie z ludzi, agresja, uważanie się za lepszą niż reszta, niestabilność emocjonalna) znam kilka dziewczyn z BPD i ogólnie są wkoorviające :O część jest ''normalniejsza'', ale z niektórymi wytrzymać nie idzie w każdym razie noxa powinna brać jakieś psychotropy uspokajające i iść na psychoterapię, bo jeśli nie to już przez całe życie taka będzie, teraz ma rocznikowo 23 lata, więc na dojrzewanie nie da się tego zrzucić 🖐️