Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robwalka

Zobaczcie co wyprawia Shizuka Hiou

Polecane posty

Nox nadal nie odpowiedziałaś na moje pytania,czyżbyś zapomniała jak brzmiały?

Gość haha no co ty nie powiesz
noxelia co ty piertolisz? poszlas w takim razie 2 lata wcześniej do szkoły? na enkeju jesteś zapisana w gimie 2001-2004 :classic_cool: no i w zeszłym roku też pisałaś że masz 21 :O

Shizuka Hiou skąd wzięłaś tę fotkę Ofelii?tej niby twojej córki

Powtarzam po raz kolejny-chciałbym żeby Nox ustosunkowała się do tego,chcę normalnej,konkretnej odpowiedzi-dlaczego tak nienawidzi kobiet w ciąży,zresztą wyzwiskami nie tylko tam rzuca,bo na ogólnym również-powiedzmy-to jest kobieta?taka wulgarna i prosta?czy ona w ogóle czyta co pisze?tyle czasu przebywa na kafe i wszędzie ma wrogów-po co wstawia fotki?pisze swoje dane?czy tylko ona ma takie parcie na kafetrii?a co jej zrobiły te dziewczyny na ciążowym że ich tak nie cierpi?jak można komuś życzyć śmierci?jak można kobiety w ciąży nazywać k**wami i życzyć im poronienia albo żeby dziecko po urodzeniu zdechło?OTO MOJE PYTANIA-PYTAM CHYBA PO RAZ 3

ty nawet w ciąży nie byłaś-na prawdę masz urojenia,po co ciągle kłamiesz?to teraz już wiem dlaczego jesteś taka nie miła dla ciężarnych-z zazdrości,bo ty niby poroniłaś

ha i co? jednak masz 23 :D

Gość yoooooooooooooooo
noxa tlusciochu a nie usunelas? bo juz sie pogubilam....

Shizuka Hiou to ty w ten sposób przedstawiasz sytuację-raz że masz córkę,potem że nie masz i dzieci nienawidzisz,a teraz ze poroniłaś-weź się zdecyduj na jedną wersję,bo sama się gubisz

to moja sprawa, tylko moja osobista wiec nie musze sie wam tlumaczyc. mam 21, niebawem 22. ale "sledz" mnie dalej 🖐️

czyli albo poszłaś wcześniej do szkoły albo sama nie wiesz w którym roku uczęszczałaś do gima :classic_cool:

ja wiem, ale ty nie bardzo. sugerujesz sie niekoniecznie prawdziwymi informacjami. ale to nieistotne.

Shizuka Hiou wcale cię nie śledzę-łazisz po różnych topicach,wpieprzasz swoje trzy grosze,dopierdalasz innym-trudno cię nie zauważyć-zresztą co jakiś czas ktoś o tobie zakłada temat-idź się teraz wyżyj na ciąża....

nie musze, gardze tym i juz. nie musze sie wyzywac na szmata h ktore wystawia dvpe dla wszystkich. i tak zdechna...

Gość jak wyżej
NOXELIA TY SIE GUBISZ JUZ W TYM CO PISZESZ🖐️ WYCHODZA TWOJE KŁAMSTWA. JAK MOZNA ZYCZYC W TEJ SPOSOB KOBIET AW CIAZY ? cO CI ZROBILY? w TAKIM RAZIE TWOJA MATKA TEZ BYLA KURWA BO BYLA Z TOBA W CIAZY🖐️

Shizuka Hiou-i tak zdechna... ty kiedyś również-nie można z tobą normalnie podyskutować-jesteś wulgarna i prosta jak drut,a ten twój przydupas jakiś tam podglądacz z kotem na spacerze(fotka)niech się ogarnie skoro cały czas przedstawia cię w superlatywach

Gość yoooooooooooo
Noxa ale ty sama wystawiasz dupe dla wszystkich. Nie pamietasz juz jak pisalas o zarabiany dupskiem za kase. Gardzie toba kurvo z galerii

jestem prosta? nie sadze. jestem poetka. ale lubie sie przykrywac narzuta wulgarnosci, tak dla odmiany... na codzien nie klne.

dupe wystawia dla wszystkich aahahahah to dojebała :D nam na h u j potrzebne twoje miejsce w tramwaju, zreszta ty tez jestes ulomna wiec ci sie nalezy. 🖐️ ty juz sie sama pogubilas i swoj zyciorys tak popierdolilas ze nie wiesz co jest co :D

Gość jak wyżej
czy one każa Ci ustepowac im miejsce? Czy one cos od Ciebie przyglupie chca? Zachowujesz sie jakby to one Cie napadaly i mialy do Ciebie jakies pretensje🖐️ JESTES CHORA LECZ SIE🖐️ CHORA. chora , chora

Shizuka Hiou jesteś wulgarną prostaczką znalezioną w jakimś rynsztoku-poetka-jasne!napisałabym o tobie więcej ale osób chorych umysłowo się nie tyka!

Gość jestem za czeba tak żrobić_
poznanski kwiatek polny--ale sie wczułaś w to co wypisuje Noxi:D to znudzona prowokatorka ,dziś nie lubi matek w ciąży ,jutro znienawidzi kobiety bezpłodne :P wyluzuj

zobaczymy za cztery miesiace kiedy zobaczycie film... pewien film. rzecz jasna zagram glowna role.