Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtrggdf

przemówcie mi do rozumu

Polecane posty

Gość gtrggdf

sluchajcie, mam nie zaliczony egzamin z jednego przedmiotu na studiach, przyznaje nie przylozylam sie .. to moja wina, ale na szczescie dal nam jeszcze szanse w nast tyg do poprawy ostatecznie, nie chce placic kasy za poprawe przedmiotu, prosze was, dzisiaj jest impreza, chce zostac w domu i sie uczyc ale na jednmo chcialabym isc..;/ przemowcie mi do rozumu :((

Gość drep
idź na imprezę bo od tego roku za poprawki się nie płaci

Gość ten ciekawy
na imprezę jeszcze nie raz pójdziesz, więc może lepiej zostać dziś w domu, nauczyć się i mieć święty spokój, czas na imprezy. Jak pójdziesz na imprezę to dalej nie będziesz miała czasu bo będziesz musiała uczyć się na komisa lub brać awansem.

Gość gtrggdf
no wlasnie.. jeszcze teraz tylko zajec mi doszlo na nast semestrze, na nast roku tez tyle ma byc ;/ a tego tyle jest mam zaledwie 3 dni z dzisiejszym zeby wykyc na blache form ulki bo inaczej nie da rady;/ m ktos metode ?? prosze was o jeszcze...

Gość ten ciekawy
ja na studiach miałem metodę nauki na czas. założyłem sobie że na każdą stronę miałem np 10 minut i musiałem się w tym czasie zmieścić. To dawało dodatkową mobilizację. Trudniejsze od nauki są powtórki - trzeba je sobie rozplanować i robić co jakiś czas.

Gość fadfadfadf
Nie idź na imprezę to wreszcie będziesz mieć to z głowy, chyba nie chcesz żeby się za Tobą ciągnęło jeszcze kolejny semestr?

Gość gtrggdf
turystyke , w poznaniu

Gość gtrggdf
ja mam kilka kartek chyba etz je sobie podziele, ze na kazda mam jakis wyznaczony czas do nauki i kon iec, a w ostatni dzien bede przypominac..;/

ja mam dwie poprawki i ni cholery sie zabrac za nauke, bo zakupy z kumpelami, impreze etc. i sie wlasnie zastanawiam czy warunki nie sa platne:(

opracuj plan nauki i powtórek, a za tydzień będzie wszystko z głowy.... :)

Gość gtrggdf
tylko jesczze jak sie trzymac tego co sobie zaplanowalam..;/ zeby myslami nie byc gdzie indziej..?;/ u mnie sa platke poprawy przedmiotu

Gość ten ciekawy
szybkie powtórki rób każdego dnia przed tą nauka właściwą. To jest lepsza metoda i skuteczniejsza.

camember: pewnie odp do autorki ale tez skorzystam, tylko myslisz ze da sie opanowac wszystkie czasy z ang w ciagu tygodnia??

Gość gtrggdf
ok beda powtórki..:)

Gość facet 32
idź na imprezę za naukę nigdy nie jest za późno,nawet jak będziesz miała 30 parę lat to studia możesz zrobić a imprezy,wierz mi,najfajniejsze są w tym wieku w którym ty jesteś.

Gość gtrggdf
tylko, ze nie chce w wieku 30 lat studiowac...

Gość facet 32
Ale w tym wieku się człowiek szybciej uczy,zresztą już się jest starszym i jest całkiem inne podejście do nauki.

facet, najlepsze imprezy byc moze w tym wieku ale jak ktos zaczal studia majac 18 lat konczy je w wieku 23 i wtedy nie jest za pozno na imrezy:) wiec zastanow sie co Ty pi****lisz:)

Gość gtrggdf
dzieki, nie ide dzisiaj nigdzie, tylko zeby mnie nie podkusilo nic wieczorem :)) a teraz rozplanowuje nauke :)

Gość gtrggdf
to powodzenia :)

Gość facet 32
Ja bym tam szedł,na twoim miejscu,potem będziesz żałować.Znajomi będą się bawić a i tak skończą studia a ty będziesz zakuwać i myśleć tylko-a może powinna pójść-i nic ci do głowy nie wejdzie,zastanów się dobrze.

Gość gtrggdf
ale oni poprawek nie maja

Gość gtrggdf
zostaje jednak..

Gość gtrggdf
a Ty co studiujesz??

amerykanistyke i wiesz co jest najlepsze??? ze przedmioty nie maja nic wspolnego z nazwa kierunku?? no bo skoro to powinno (!) byc kulturoznawstwo to po cholere mi porownanie brytyjskich slowek do amerykanskich?? ;/

Gość gtrggdf
oo tez fajne

Gość lord stront+
a w ogóle masz ty rozum? :p