Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim nim im m

podobają się wam pary gdzie facet jest starszy ok 20 lat od swojej partnerki?

Polecane posty

Gość pseudonim nim im m

bo mi tak czasem to nawet uroczo wyglada, jak ida tacy zakochani w sobie

Gość paranormal activity
bardzo... zwłaszcza jak ona ma 5 a on 25 lat :D

Gość ptasiek nastroszony
to tylkom wyglada ladnie gdy polka z Arabem czy Turkiem. bo to eleganccy po 50 panowie polaczki to pokurcza lyse i pomarszczone to paskudnie wyglada na pare alfons +prostytutka

Gość JA jestem w takim związku:)
Jestem 18 lat młodsza od męża i układa nam się znakomicie jak do tej pory,a jesteśmy już 9 lat po slubie.

Gość pseudonim nim im m
oj lyse to co z tego wazne zeby szczuple bylo a mi sie to podoba

Gość pseudonim nim im m
ja jestem w takim zwiazku- fajnie czytac ze uklada sie tak dobrze, wbrew powszechnym stereotypom ze takie zwiazki nie maja szansy przetrwac super ile masz lat teraz?

Gość JA jestem w takim związku:)
Ja mam 33,mąż 51. Poznalismy się 10 lat temu(ja miałam 23,on 41),jak mój synek miał 2 latka. ZAimponował mi dojrzałością,mądrością zyciową,spokojem,odpowoedzialnoscią--tak mi to było wtedy potrzebne,kiedy go poznałam. I dlatego chyba go pokochałam i kocham do dziś,a im dłużej jesteśmy małżeństwem tym nasza więź jest silniejsza i pełniejsza. Wspólnych dzieci nie mamy,szkoda-ale tak się ułozyło. On był kawalerem jak się poznalismy,dzieci nie miał swoich.

nie bo mozna się zrobić w ciula: kolega, którego nie widziałem kilka, lat, tak, ma, duzo młodszą żonę. Powiedziałem, jak się spotkaliśmy, że ładną ma córkę, a on, nato: żona, kurna, tak mi głupio było, jak cholera.

Gość tez jestem w takim ,,,,,,,,,,,
i tez taka jak Ciebie roznica nas dzieli, dokladnie taka tez mam tyle lat i tyle samo ma on jestesmy dopiero ze soba 3mce kocham go bardzo i on mnie tez marze zeby nasz zwiazek przetrwal tylko ze moj mezczyzna jest po 2 rozwodach

tzn ja mma 23 on 41

paranormal activity bardzo... zwłaszcza jak ona ma 5 a on 25 lat nominuję cię do nagrody za to :)

Gość ptasiek nastroszony
zawsze sie wiaze z jakas patologią a to samotna matka szuka leszcza a to zabiedzona szuka bogatego. a to z domu problemy z ojcem. normalna mloda Dziewczyna bez przychowku z normalnego domu wolna od tej proznej prostytuckiej mentalnosci i nie po przejsciach kakos za starym dziadem nie leci

ptasiek masz mentalosc typowa polska wiec tez prostytucka mentalnosc jestem z facetem od siebie starszym place za siebie, jem za swoje etc wiem ze trudno jest Ci sie pogodzic z tym tam gdzies na jakims wypizdziu podkarpackim, ale niestety nie te czasy zeby szukac bogatego meza. Mezowie sa i ich nie ma wiec naprawde ostatnia rzecz to forsa faceta

blondyn to nie jest smieszne, nie mowie ze wszystko jest cacy, mam obawy w zwiazku z tym nie jestem na tyle glupia zeby slepo ufac ze akurat ja bede ta do starosci, choc bardzo bym chciala sport ten lubi to fakt ;)

no tak, nic tak nie cementuje zwiazku jak kredyt ;) nie, za bardzo cenie wolnosc zeby wiazac sie z kredytem utyłam

Gość ptasiek nastroszony
utylas tzn ze umow nie dotrzymujesz. czuy on taka loche bral z przychowkiem?bedzie sie chlopina meczyl a penis w kit nie stoi

utyłam 2 kg jestem przed okresem i marudze ale nie bój ptaśku, dużo cwicze wiec 2 dni i dupka wraca do swojego rozmiaru pAalic mi sie chce

Gość ja pani wasza
a dlaczego by nie