pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 18, 2012 http://wikary.pl/img/13/a5/13a594cb02952cbe4bbd593a060959b4.jpg :D śmieszne to nawet dość tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 18, 2012 no kurva nie mówcie że Was to nie bawi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfdsg54ytruytry Napisano Luty 18, 2012 aleś suchara wkleiła toż to stary żarcik jest:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 18, 2012 no wieeeem, ale takiego obrazka jeszcze nie widziałam. o to mi chodzi. nie o sens. bo to wiadomo od wieków, że faceci mają mózg w penisie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Take it babe 0 Napisano Luty 18, 2012 Mnie też to nie bawi, może dlatego, że dotyczy :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hrabina Va Ginna 0 Napisano Luty 18, 2012 mózg mężczyzny to oksymoron :P to tak jak gorący lód albo zimny ogień... czarna biel bądź biała czerń. Równie wykluczające się co podane wyżej przykłady :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 18, 2012 take it babe } a to świadczy tylko o tym, że nie masz do siebie dystansu. i do swojego pena też. a to źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 18, 2012 Hrabina va Ginna } nie musisz tłumaczyć co to jest oksymoron bo może wyglądam jak debil, ale nie nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 18, 2012 nim nie jestem * :O no może troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 18, 2012 To tłumaczy sens powiedzenia, ze baby pozjadały wszystkie rozumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahaha.. Napisano Luty 18, 2012 duży okaz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hrabina Va Ginna 0 Napisano Luty 18, 2012 Nie widziałam Cię niestety :P Zresztą... drażliwaś - nie mam Cię za debila ;) Tak mi się wyjaśniło... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Take it babe 0 Napisano Luty 18, 2012 Przecież zartuje... Maskra... Czasem mi sie wydaje nawet, że tamten mózg bardziej intensywnie pracuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pani wasza Napisano Luty 18, 2012 nie nie bawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 18, 2012 To tłumaczy sens powiedzenia, ze baby pozjadały wszystkie rozumy } :D a niech Cię kule biją! prawie się udławiłam kawą przez Ciebie dziesięć/dziesięć ! Hrabina Va Ginna } nie no spoko, mam takie huśtawki nastroju po prostu czasem. od 3 dni nie miałam alkoholu w ustach ani żadnego rozumu nie zjadłam :( Take it babe} no... tamten tzn penior ta? bo jeśli tak to się zgadzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmblondyn 1 Napisano Luty 18, 2012 ja mam wędrujący, w dzień w głowie, w nocy jak na w/w rysunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 18, 2012 Palztówna ja tam lubie sie dzielic wiedzą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hrabina Va Ginna 0 Napisano Luty 18, 2012 pozdrawiam środkowym... - jesteś alkoholiczką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Take it babe 0 Napisano Luty 18, 2012 No tamten, tamten... A jaki niby :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 18, 2012 Pierre Dolevas } kurde to wspaniale bo ja właśnie cierpię na brak wiedzy Hrabina } nie, nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzdrek Napisano Luty 18, 2012 psp starzejesz sie już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 18, 2012 Me że tak powiem zwoje oczokują A i jakiś kieliszek chleba sie znajdzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 18, 2012 starzeję się od urodzenia kurva :O nawet od poczęcia bym powiedziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 18, 2012 ekselent jestem świetnia w praniu mózgu w takim razie ja załatwię kromkę wódki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzdrek Napisano Luty 18, 2012 chcesz mój mózg pociućkać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Take it babe 0 Napisano Luty 18, 2012 Widze, że mamy tutaj juz burze mózgów! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 18, 2012 pzdrek } nie i spiżdżaj se zwalić konia mordą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzdrek Napisano Luty 18, 2012 może twoją doopą se zwale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 18, 2012 Wiesz paletz, święty świetego tak nie pokocha jak pijak pijaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 18, 2012 morze jest szerokie und głębokie żegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach