Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewdew

Mam dziś doła i będę pić

Polecane posty

1959 :( ja kurcze nawet obronic sie nie umiem przed agresją, tym bardziej ze taka agresorka jak zdązylam zauwazyc jest zawsze bardzo krzykiliwa i bardzo duzoi szybko mowi :)

ja już spadam, niestety dobranoc wam pa przyjaciółko no dzis poszalejeeee👄 miłych snów

moherowa jesteś rok starsza od mojej mamy, ale moja mama, tez krąży po internecie :)

59?jak moja mama:D a mowilam mamus posiedzisz na kafe i bedzie git;) ale teraz mnie nie kocha

ja wiem ze babki i faceci w miom wieku tez siedzą w necie, ale niektorym sie wydaje ze to tylko dla malolatow, moje kolezanki nie mogą sie nadziwic ze ja tak tolubie i ze mam o czym z obcymi ludzmi gadac. a tu mozna fajniejszych ludzi spotkac niz w realu. np tu sie fajne osoby zebraly

Moherku ale co Ty taka mine nam tu walisz,uSMIECHNIJ SIE:;0 masz piekny wiek ,ja nawet nie wiem czy tyle dożyje hehe,niektore babki w tym wieku to nie wiedziałby by jak sie zaczernic haha:P myslalyby ze to znaczy ze musze sie wynglem nasmarować:P

:):):) tylko ze ja chcialbym byc mlodsza. a wynglem tez sie uczernie:) bo fajny tekst:) ja z moimi znajomymi to wlasnie nawet o internecie pogadac nie moge bo one nic nie kapują tel, kom to tez czarna magia dla nich. a ja uwielbiam elektronike, programy , i gry . kiedys bawilam sie przerabianiem zdjec potem siedzialam tu ,potem jakos zapomnialam o kafeterii gry mnie tak wciągnely ze potrafilam wstac o 4 rano zeby plony zbierac na HH a teraz kafe i farma i kurnik jestem w raju

Ja też sobie pogram czasami, a na kafe wchodze bo zawsze się uśmieje tutaj :)

Moherku,poprostu jestes na czasie i tyle ,kazdy robi to co lubi,a net bardzo zbliża ,ja tez mam cos takiego że nie lubie tak siedziec sama,lubie sobie z kims pogadać ,popisać rowniez :) takze głowa do gory i nie przejmuj sue tak innymi ludzmi ,ja w ogole sie nie przejmuje opiniami innych,robie co uwazam za słuszne ,ide swoją sciezka i nic ani nikt tego nie zmieni:)

no dziś poszalejeeee masz racje :) ja wychodzę z założenia, że ludzie mi niepomogą gdy spadnę na samo dno, więc nie mają prawa mi mówić co ma robić na szczycie :)

czasami pomagają, mi pomagali bo chyba z glodu bym umarla jakby nie ludzie, ale to byli inni ludzie a macie racje ze trzeba robic to co sie uwaza za sluszne, nie mozna zyc dla innych, lubie komputer ok, lubie psy ok, lubie piwko tez ok. byle nikogo nie krzywdzic

Ewda -tak własnie:)chociaz ja bardzo wierze w ludzi i wierze w przyjażn,czasem nawet zwykłe pare słow moze bardzo pomoc,przekonałam sie o tym bedac w szpitalu,dlatego przyjazn jest dla mnie bardzo wazna,i miłośc tez::)

wiem, że są jeszcze bezinteresowni ludzie na świecie :) a tamto tyczy się ludzi interesownych, takich co tylko wciskają nos w nie swoje sprawy,a nie pomogą itp...

takie starsze panie podparte na łokciach w oknach, z poduszeczkami:):) to jest to ja tez uwielbiam spacery brzegiem moza , moze jest najpiekniejsze tylko tak daleko,

ja też niedługo uciekam :) Dobrej nocy :) 🌼

Gość no dziś poszalejeeee
Już wstałaś:):P

hehe kawkę wypiłam, więc już się dobudziłam :p