Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewdew

Mam dziś doła i będę pić

Polecane posty

Gość rozwazna
dolaczam sie

Gość rozwazna
nie mam pifka za to mam spirytus-idealny do herby malinowej

Gość rozwazna
niachniaczek moze warto pomyslec o tym jak o wyzwaniu i stawic temu czola

autorko lepi nie mieszaj bo bedziesz zdychać. zresztą ja to nawet bez mieszania po łiskaczu umieram dnia następnego 🖐️ nienawidzę tego trunku. ja mam wódeczkę! piję z koleżanką i troche mje to denerwuje bo nie moge w spokoju posiedzieć na kafeterii :classic_cool:

Gość no dziś poszalejeeee
Niachniaczek to musisz sie nauczyc kontrolowac swoje picie,hmm bo wiesz niezłe numery mozna odstawic ..a tego chyba nie chcemy Krystain a czemu Ty dzis w domku siedzisz ,a w ogole pijesz cos czy tak tylko nam towarzyszysz:P

pśp dobra jesteś:P

nie da sie zwlaszcza jak film sie urywa albo jest sie w pol swiadomym musiala bym przestac pic i musieli by zniknac z mojego zycia ludzie ktorzy mnie draznia

poszaleje ja zawsze spotykalam palantow, jakos mnie takie barwne postacie pociągaly, a cichych spokojnych nie widzialam, mowiąc bez owijania w bawelne jesli chodzi o facetow to bylam glupia i mysle ze dalej pociągaliby mnie ci" ciekawsi"a juz sie boje :)swoje przezylam, teraz siedze grzecznie na tylku . widocznie jestem jak but nie do pary.

chory, niestety jestem po sesji ostro sie zabawiłem i teraz tego takie skutki

po alkoholu tez takiej glupawy dostaje ze wstyd sie przyznac. jestem bardzo wylewna i uczuciowa. ale zebyscie nie mysleli ze jakies ekscesy erotyczne uprawiam, bron boze:) w koncu jestem moherkiem

Gość ewdew
niachniaczek ja to zawsze kolezanek pilnowałam jak się urżneły :classic_cool: pśp dożyj 🖐️

Zamazałam sie:) niachniaczek no to niestety masz zadanie bojowe,albo pijesz mniej,albo miedzy piwka wstawiaj sobie cos do zarełka wtedy Cie tak szybko nie sieknie moherek,masz ciagoty niestety do tych toksycznych ,musisz isc na detokscykacje hehe Krystian z nami to chyba bardziej sie pochorujesz;p

Gość ewdew
popieprzony a już myślałam, że o mnie zapomniałeś hehe :classic_cool:

Po czym poznać, że jesteśmy na zebraniu rodziny radyja? Jest 10 000 kobiet i żadna w moim typie :P

Ja tez po alko jestem troszke zluzowana:P no nie mowie ze smiała bo i bez tego haha.ale czasem tez mnie sieka w głoowke po 3 piwach ,ale w taki sposob raczej swiadomy

no dziś poszalejeeee nie ja na trzeźwo, wiec to mi nie grozi :) idę coś wszamać bo głód mnie przycisną

Gość ewdew
a jeśli chodzi o facetów, to przyznam się, że ja zawsze wybierałam sobie takie mameje, że jak sobie przypomnę to mi słabo...

Gość prawie alkoholik
przytargaliśmy dziś z biedronki 3 x 1,5l plastyki po 12 zł ciekawe ile zarabiają na nas czy może tusk im dopłaca byśmy nie dożyli renty,(meliny) każdy churtownik ma swoją nazwe,/tesko,simpley,netto/.

to tylko raz sie zdazylo ale bylam totalnie nie wyspana i pilam na pusty zoladek.najlepsze jest to ze nawet nie wiedzialam ze mi sie film urwal ale niestety przez przypadek wpadlam i ktos mnie uswiadomil ze zrobilam cos a ja myslalam ze poszlam grzecznie spac :O

no MAMAJE to jest to co bym dzisiaj chciala, jaka ja bylam glupia, moi fatyganci prowadzili bardzo burzliwy i rozrywkowy tryb zycia, ten pierwszy to byl mamaja i do dzis zaluje ze sie gopzbylam ale mądry polak po szkodzie.