Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oonaa17

Ma dziewczynę ale podrywa mnie?!

Polecane posty

Witam wszystkich. Chciałabym się dowiedzieć co wy sądzicie na ten temat:D Wiec gdzieś od 1wszego tygodnia ferii pisze do mnie taki chłopak, który ma teraz dokładnie 20 lat. Ale problem w tym że ma dziewczynę, choć podrywa mnie trochę w esemesach i na gg:> jego dziewczyna to moja dobra koleżanka z równoległej klasy gimnazjum (jestem teraz w I LO) wiec nie chce im zepsuć związku. A on sie mnie pytal czy sie z nim spotkał i ze podobalam mu sie juz w gimnazjum ale bal sie ze sie nim wcale nie zainteresuję.. i teraz tego załuje bardzo bo juz pewnie bylibysmy razem ;) i dowidzialam sie jeszcze od niego ze jestem super dziewczyna zgrabna i wogole.. tak sie od mnie niby klei ale z 2giej strony jest w zwiazku..yy co wy sądzicie na ten temat>?

Pokaż smsy koleżance, zanim zrobi z ciebie tanią niunię. Niech dziewczyna nie traci czasu na takiego łazęgę. Chyba, że ci to odpowiada.

mi imponuje to że sie mna zainteresowal ale to nie FAIR wobec niej...Powiedzial ze narazie to przyjaźń a potem sie zobaczy.. co czas pokaże:D moze szuka przygody?

moze planuje kiedys zerwać z ta dziewczyna i będzie mój :DD