Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ataksja 0

Polecicie jakiś dobry film na sobote? Wasz ulubiony.Najlepiej z gatunku thriller

Polecane posty

Gość ataksja 0

obejrzałabym dziś jakieś dobre kino

Gość oglądałam świetny film
ale nie mogę podać tytułu bo nie spałabyś przez tydzień :classic_cool:

Ja polecam serię z hannibalem lecterem czyli milczenie owiec, czerwony smok i hannibal. Są super! widziałam je kilka razy i chętnie do nich wracam :-)

Gość ataksja 0
o widzisz, a z miesiąc temu akurat obejrzałam wszystkie filmy z lecterem, taki mały maraton :D Licze na Was, podawajcie tytuły! ;)

Gość Pepi_
Siedem, Memento, Mechanik, Impostor- test na czlowieczenstwo, a jesli lubisz troche dziwniejsze filmy to Donnie Darko, Mechaniczna Pomarancza. Tyle filmow narazie starczy.

Gość ataksja 0
Pepi, albo masz wyjatkowego cela, albo za dużo filmów oglądam bo wszystkie, serio WSZYSTKIe tytuły jakie podałaś oglądałam :D

Gość gość xxx
siedem dusz, albo 4 stopien. moge je polecic z czystym sumieniem bo mi sie podobaly ale jednak ty ozesz miec inny gust filmowy

Gość Pipka z Pipidówy
Ja polecam Fight Club, Lęk pierwotny, Prestiz, Autostopowicz, American Psycho albo Umrzeć powtórnie :)

Gość gość xxx
i jeszcze takie w miare sa the black dahlia, prawo zemsty (gerard buttler), brothers (2009) czy moze black swan (natalie portman)

Gość gość xxx
oj fight club widzialam rzeczywiscie fajny. taki podobny gatunkowo to 'za wszelka cene' (clint eastwood, hilary swan) jeden z moich ulubionych :D

Gość horror, komedia ....
strzelec źle w głowie pan życia i śmierci bal maturalny w mroku pod schodami American Horror Story władca pierścionka zombiland